Consilierii de la Mangalia promit căldură

386
1
Consilierii de la Mangalia promit căldură - calorifer1319481929-1327393708.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere problema furnizării agentului termic către populație, consilierii locali s-au întâlnit, în data de 20 ianuarie, în cadrul unei ședințe de îndată. Astfel s-a desemnat o persoană independentă din punct de vedere politic, un profesionist, care sa facă parte din Consiliul de Administrație al S.C. Callatis Therm, în persoana lui Petre Macău. Totodată, a fost constituită o comisie formată din: Constantin Filimon în funcția de președinte și Bogdan Maganu ca secretar. De asemenea, Vasile Olan, Sorin Andrei, Petre Macău, Vlad Urse și Costache Cristea vor face parte din comisie ca membrii. Scopul principal al acestei adunări este verificarea tuturor calculațiilor de preț începând cu luna ianuarie 2003 și până în prezent. În plus, viceprimarul cu atribuții de primar, Constantin Filimon, a dispus în cadrul ședinței de pe 20 ianuarie, efectuarea unui control de audit la S.C. Callatis Therm S.A.. Rezultatele acestor verificări concomitente vor fi făcute publice imediat ce vor fi finalizate controalele.

Ieri, în sala de ședințe a Primăriei Mangalia s-au întâlnit reprezentanți ai Consiliului Local, ai primăriei, ai Federației Asociaților de Proprietari cu reprezentanți ai S.C. Callatis Therm S.A., având ca temă de discuții lipsa căldurii din case. După lungi dezbateri, Consiliul Local a propus un protocol de colaborare celor din societatea furnizoare de agent termic. Protocolul semnat cuprinde, printre altele, obligativitatea S.C. Callatis Therm S.A.  de a furniza energie termică către populație începând cu data de 25 ianuarie, seara, minim 12 ore/zi de comun acord cu asociațiile de proprietari.

Comentează știrea

Mariana
24 ianuarie 2012
caldura

Cand vom avea caldura in Mangalia?Casele noastre au devenit pesteri asa de frig este.Nu se mai poate trai in aceste conditii,primaria chiar nu face nimic pentru noi.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Descinderi la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5743 secunde