Consilier județean PSD, către protestatarii din Constanța: "Putorilor!"

Joi, 02 Februarie 2017
117560
Consilierul județean PSD din Constanța, Sabrina Maria Nedelcu, a transmis, în urmă cu câteva minute, un mesaj către cei peste 5.000 de constănțeni care au protestat și protestează în Constanța, depășind cu mult limita limbajului decent și al bunului simț.


"Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat și să poți returna banii. România vrea să plăteasca 2000 de Ron pe lună pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare deștepți sunteți sclipitorilor! Și poate îmi spuneți și mie care este munca voastră și cu ce cotizați voi la stat, ăștia care vă duceți de la 09 dimineața la proteste? Putorilor!"


Sabrina Maria Nedelcu a fost aleasă, în vara anului trecut, consilier județean Constanța, pe listele PSD.


UPDATE -  Apar primele reacții după postarea Mariei Nedelcu. Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu consilierii județeni ai Partidului Mișcarea Populară Constanța, anunță că se delimitează de afirmațiile făcute în spațiul public de către consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu.


"Dreptul la manifestații este un drept recunoscut de legislația din România, indiferent dacă aceste proteste sunt sau nu în asentimentul autorităților.", se arată în comunicatul dat publicității de reprezentanții PMP Constanța. 

Pagina a fost generata in 0.5215 secunde