Congresul ALDE, la Palatul Parlamentului

97
Congresul ALDE, la Palatul Parlamentului - danielconstantin-1492698814.jpg

Articole de la același autor

În intervalul 21-22 aprilie, în sala A.I.Cuza, de la Palatul Parlamentului, va avea loc Congresul Național al Alianței Liberalilor și Democraților. Programul stabilit prin decizia Delegației Permanente va fi respectat, în condițiile în care Tribunalul București a respins contestația lui Daniel Constantin, care a solicitat suspendarea Congresului.

Potrivit programului, mâine, în prima zi a Congresului, reprezentanții formațiunii vor pune la punct aspecte legate de statut, urmând ca sâmbătă să fie aleasă noua conducere.

"În prima zi a Congresului vom vota modificările la statut și sâmbătă principalele două puncte pe ordinea de zi vor fi dezbaterea și adoptarea unor moțiuni și rezoluții în prima parte și, după aceea, votul pentru conducerea organismelor statutare", a precizat copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu.

La eveniment sunt așteptați să participe delegați din toate cele 47 de filiale ALDE din întreaga țară unde, cel mai probabil, Călin Popescu Tăriceanu va fi ales președinte unic. În altă ordine de idei, contestatarul Daniel Constantin a anunțat că nu va participa la lucrări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1909 secunde