Conferința județeană a PSD Constanța a fost decalată

192
Conferința județeană a PSD Constanța a fost decalată - cristineldragomir6-1434710177.jpg

Articole de la același autor

Conferința județeană a PSD Constanța va avea loc mai devreme. Organizația de la malul marii a primit o derogare de la centru pentru ca la data de 29 iunie să aibă loc aceste alegeri. Secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a declarat că aceste alegeri au fost decalate pentru ca noua conducere să aibă timp să se pregătească de alegeri locale și generale.


În opinia lui Cristinel Dragomir, Nicușor Constantinescu nu poate candida la șefia Organizației județene din cauză că este suspendat până la noul Consiliu Județean, care se va alege la Conferința Județeană. Comisia de validare este cea care poate aproba orice candidatură.


Până în prezent pentru șefia PSD Constanța nu s-a înscris niciun candidat. Secretarul executiv al PSD Constanța a declarat că nu va candida pentru acest post, afirmând că membrii partidului ar opta fie pentru senatorul Nicolae Moga, șeful interimar al PSD, fie Felix Stroe, membru în Biroul Permanent Județean.


Cristinel Dragomir a mai declarat în cadrul conferinței de presă ca până în prezent nimeni nu și-a exprimat intenția de a părăsi partidul. El a spus că nici nu dorește în 2016 să fie președintele Consiliului Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4849 secunde