Comitetul pentru Situații de Urgență, reunit la Prefectură. Care este situația

924
1
Comitetul pentru Situații de Urgență, reunit la Prefectură. Care este situația - prefectura-1483881233.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere situația actualizată privind starea drumurilor naționale și județene și activitatea de deszăpezire, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi într-o nouă ședință. 


Principala prioritate a fost stabilită ca fiind salvarea de vieți omenești iar în plan secundar, realimentarea cu apă potabilă și energie electrică a celor 26 de localități rămase încă nealimentate. 


Reprezentanții DRDP Constanța au precizat că se lucrează pentru deblocarea tuturor trosoanelor de drumuri naționale de pe raza județului estimând ca acțiunea să fie finalizată astăzi, până la ora 24,00. După această oră, angajații RAJDP și ENEL vor trece la decongestionarea drumurilor județene și la racordarea la rețeaua de alimentare cu energie electrică a celor 26 de localități rămase încă nealimentate. 


Tot în cadrul ședinței de astăzi, meteorologii au avertizat că începând cu seara zilei de marți, 10 ianuarie, va reveni viscolul însoțit de precipitații sub formă de ninsoare până în seara zilei de miercuri, 11 ianuarie. Tot în această perioadă, rămâne în vigoare codul de ger.


Comentează știrea

Dan
8 ianuarie 2017
Bataie de joc

De 3 zile nu se circula pe dn 38 desi au fost utilaje pe traseu, macar pana-n topraisar este curatat si tot nu merg autobuzele,trebuie sa mai mergem si noi la munca la votare repede ne chemati in rest va bateti joc de populatie

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Social : GALERIE FOTO / NINGE LA CONSTANȚA!
Pagina a fost generata in 0.5027 secunde