Comisia pentru Apărare din Senat a vizitat ieri unitatea de la Babadag

2426
Comisia pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Senat a fost prezentă, zilele acestea, la Constanța, cu ocazia unei reuniuni planificate să aibă loc înaintea debutului noii sesiuni parlamentare. Comisia de Apărare s-a reunit, conform declarațiilor senatorului PDL Mircea Banias, secretarul Comisiei, în cursul zilei de miercuri, membrii săi vizitând ieri Batalionul de Infanterie Marină de la Babadag.
La această acțiune au participat, cu excepția a doi senatori, toți membrii Comisiei, alături de președintele acesteia, liberalul Teodor Meleșcanu, dar și de vicepreședinte, parlamentarul constănțean Nicolae Moga. Mircea Banias a precizat și că reuniunea acestei comisii de specialitate la Constanța a avut loc cu aprobarea Biroului Permanent al Senatului.
În ce privește vizita de ieri de la Babadag, Banias a explicat că membrii comisiei au putut urmări o trecere în revistă a activității acestei unități, un gen de istoric al structurii, prezentat în PowerPoint, context în care au fost expuse și nevoile de tehnică militară pe care le resimte unitatea. Senatorul PDL a adăugat că, deși unitatea e una de elită, bugetul insuficient de care Apărarea a beneficiat în ultimii ani își spune cuvântul în privința dotărilor.
Conform spuselor lui Banias, "senatorii din Comisia pentru Apărare au fost cazați în Mamaia, dar și-au suportat singuri toate cheltuielile, nefiind nevoie de cheltuieli suplimentare din partea Senatului".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8364 secunde