Colegiul Prefectural stabilește măsurile ce vor fi luate în perioada sărbătorilor de iarnă

258
Colegiul Prefectural stabilește măsurile ce vor fi luate  în perioada sărbătorilor de iarnă - prefecturacolegiul2-1481736319.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Prefectural se reunește, astăzi, de la ora 11.00, în sala de ședințe a Prefecturii la convocarea reprezentantului Guvernului în teritoriu, Adrian Nicolaescu.

Conform ordinii de zi, se va discuta despre raportul privind activitatea de control desfășurată de Serviciul Comisariatul Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu. Totodată, se vor prezenta măsurile ce urmează să fie luate pe perioada sărbătorilor de iarnă 2016-2017 în vederea verificării respectării normelor legale în privința depozitării și vânzării produselor agroalimentare și comercializării brazilor de Crăciun.

În plus, se vor pune la punct acțiuni comune ale instituțiilor publice cu atribuții de control în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale de comercializare a produselor specifice acestei perioade.

La finalul întâlnirii, reprezentanții Colegiului Prefectural urmează să se pună de acord în ceea ce privește aplicarea, la nivelul județului Constanța, a Planului general de măsuri pentru menținerea, asigurarea ordinii publice și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului pentru sezonul rece și în contextul sărbătorilor de iarnă, aprobat de Ministrul Afacerilor Interne. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Primar din Constanța, demis de prefect
Pagina a fost generata in 3.186 secunde