Codrin Ștefănescu: PSD este, la ora actuală, partidul cel mai vânat din România

318
Codrin Ștefănescu: PSD este, la ora actuală, partidul cel mai vânat din România - codrinstefanescu-1547828873.jpg

Articole recomandate

PSD este, la ora actuală, partidul cel mai vânat din România, după ce 1.187 de primari, viceprimari și consilieri județeni și municipali se află într-o formă de anchetă, a declarat, ieri, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

"După ultima decizie a Curții, a trebuit, sigur, să ne gândim ce facem, dacă dăm Ordonanță sau facem o lege prin care să punem în aplicare deciziile Curții, cu protocoalele. Bineînțeles că aceste protocoale au fost un act nefiresc și unic într-o țară democratică. Tot ce s-a făcut prin aceste protocoale trebuie considerat nul. Sunt foarte multe opinii în sensul asta. Vom merge mai departe cu Ordonanța pe Coduri, așa cum am anunțat. Încă cerem noi, cei din partid, domnului Tudorel Toader, un text legat de amnistiere. Nu dăm înapoi pe acest subiect. Noi am fost votați de români și pentru a face dreptate până la capăt. Lupta cu oamenii ăștia este complicată. PSD este, la această oră, cel mai vânat partid din România. În proporție de 75%, toate conducerile județene și centrale sunt într-o formă de anchetă. Dar nu că sunt anchetați colegii noștri, dar sunt anchetați împreună cu soția, soțul, copiii, soacra, socrul. Avem 1.187 de primari, viceprimari, consilieri județeni și municipali într-o formă de anchetă, ANI, DNA, DIICOT, pentru abuz în serviciu, lucruri absolut bizare", a afirmat Codrin Ștefănescu, răspunzând unei întrebări legată de statul paralel.

Totodată, acesta a precizat că PSD ia în calcul, în continuare, suspendarea președintelui Klaus Iohannis, însă, pentru aceasta trebuie mai întâi analizate "efectele economice" ale unei astfel de decizii.

"PSD niciodată nu și-ar sacrifica țara. Sunt, însă, tot felul de presiuni din teritoriu pe subiectul acesta și, atunci, luăm în calcul. Dacă nu aveam președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, cu siguranță făceam acest lucru", a precizat Codrin Ștefănescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4688 secunde