Coaliția pentru Familie acuză modul în care a fost organizat referendumul și boicotul partidelor

Duminică, 07 Octombrie 2018
448
Coaliția pentru Familie acuză maniera "superficială și neprofesionistă" în care a fost organizat referendumul pentru modificarea Constituției și afirmă că "boicotul realizat la nivelul întregii țări de către PSD" dovedește falsitatea afirmațiilor că acesta ar fi fost unul al social-democraților și al lui Liviu Dragnea.

"Pentru toți cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluția din 1989, că acest referendum este al Partidului Social Democrat și al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii țări de către PSD, falsitatea acestor afirmații. Acesta este dovedit și prin maniera superficială și neprofesionistă în care referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc", se menționează într-un comunicat al Comitetului de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituția României, transmis, ieri, Agerpres.

Potrivit Coaliției pentru Familie, este vorba despre un "boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituției României".

"Trebuie să înțelegem că ne aflăm în situația în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor și cultelor creștine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declarațiilor oficiale ale liderilor politici ai acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă și astăzi, prin vectori politici, administrativi și mediatici, aflați sub influența partidelor politice. Atragem atenția partidelor politice că cetățenii români sunt primii care au înțeles acest boicot politic, transmițându-ne efectele sale din fiecare județ din țară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declarațiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acționat în realitate. Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii țări, pentru că el este îndreptat direct și în primul rând împotriva creștinilor din România", se mai arată în comunicat.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2997 secunde