Coaliția de guvernare, ședință pe tema rectificării bugetare

100
Coaliția de guvernare, ședință pe tema rectificării bugetare - tariceanu-1541170268.jpg
Liderii coaliției de guvernare s-au reunit vineri pentru a discuta, în principal, despre rectificarea bugetară pe acest an, situația în cazul Fondului Suveran de Investiții și despre proiecțiile privind bugetul pe 2019.


Ședința se desfășoară în biroul lui Liviu Dragnea de la Cameră, iar președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a venit însoțit de mai mulți lideri ALDE, printre care Daniel Chițoiu și Andrei Gerea.


La reuniune participă ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a avut anterior o întâlnire cu Liviu Dragnea.


Miercuri, președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, declara că va discuta cu reprezentanții Partidului Social Democrat, astfel încât ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, să facă o prezentare în cadrul unei ședințe a coaliției referitor la obiectivele proiectului de rectificare bugetară.


"În legătură cu rectificarea bugetară, vom discuta cu colegii din PSD ca ministrul de Finanțe să ne facă o informare la zi cu privire la execuția bugetară până la finele lunii octombrie și cu obiectivele care trebuie atinse până la sfârșitul anului, prin urmare care mai e nevoia de finanțare, dacă mai este o nevoie de finanțare, și ce soluții se întrevăd în acest sens, precum și cu proiecția bugetului pe anul 2019", preciza Tăriceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9457 secunde