Claudiu Palaz: "La malul mării se ridică o nouă putere - Puterea Constănțenilor"

1676
39
Claudiu Palaz:

Articole de la același autor

În ultima zi de campanie electorală, Claudiu Iorga Palaz, candidat la Primăria Constanța, a ținut să transmită un important mesaj tinerilor dar și vârstnicilor din oraș. Într-un interviu, Claudiu Palaz le cere constănțenilor să iasă la vot și să demonstreze că reprezintă o adevărată forță ce nu luptă pentru sacoșele și promisiuni deșarte, ci pentru viitorul Constanței.

- Vă pregătiți să schimbați puterea la Constanța, să faceți revoluție în administrația locală. V-ar trebui și dvs. o șapcă de revoluționar…
- Nu e cool să ai doar bască roșie. E musai să ai ceva și în cap, nu doar pe cap. Tinerii reprezintă viitorul. Nu este un slogan de campanie sau doar un simplu șablon. Este o realitate pe care nimeni nu o poate contesta. Viitorul se clădește din patru în patru ani. Atunci când toți suntem chemați la urne. Iar tinerii au ocazia de a-l alege pe cel care îi reprezintă cel mai bine. Pe cel mai cool candidat. Dar ce înseamnă a fi cool… Oare a defila în uniformă de nazist? Cumva a le spune copiilor de grădiniță că o să vină vremea să se încalece? Sau a lăsa de înțeles că femeile frumoase ale Constanței sunt un simplu obiect al turismului sexual pentru arabii cu bani? Sau să clubărești cu minore, dar în același timp să "plângi" pe umărul bunicilor acestora pe care-i ademenești cu pachete cu produse cumpărate pe bani grei din depozitele partenerilor de afaceri? Depravații și prefăcuții nu sunt cool. Sunt UNCOOL! Ei fac parte doar din categoria non-modelelor care ar trebui trimise la gunoi. Pentru tineri este important cel la care se uită, cel de la care învață, cel care îi poate inspira în viitor, cel care le deschide drumul. Pentru tineri este important să lupte pentru schimbare! Să iasă la vot! Și să aleagă un primar responsabil pentru un oraș cool! Vino să faci parte din generația care-l dă jos pe Mazăre. Aceasta este adevărata GENERAȚIE PRO-CONSTANȚA.

- Dvs. mizați pe tineri, Mazăre pe pensionari…
- "Cine nu are bătrâni, să-i cumpere", spune o veche zicală din bătrâni. Sunt convins că strămoșii noștri nu se refereau la cumpăratul acestora cu un pui, o pungă de zahăr sau una de făină. Ci la faptul că ar trebui să-i prețuim, așa cum se cuvine, pe bătrânii fără de care astăzi nu am fi existat și de la care întotdeauna vom avea câte ceva de învățat.
Mazăre i-a cumpărat. Aproape pe toți. Cel puțin așa se pare și crede el. În realitate doar i-a umilit și le-a creat senzația că are grijă de ei. O senzație falsă. Dacă Mazăre ar fi avut cu adevărat grijă de bătrânii Constanței, nu le-ar fi dat cu o mână un pachet pricăjit și le-ar fi luat cu zece, punându-i să plătească cea mai scumpă gigacalorie din România. Dacă Mazăre ar fi avut cu adevărat grijă de bătrânii Constanței, le-ar fi oferit ajutoare sociale direct proporționale cu taxele pe care aceștia le plătesc anual. Adică mult mai mult decât un pachet amărât.
Nu în ultimul rând, dacă primarul saltimbanc ar fi avut grijă de bătrânii noștri, ar fi găsit o soluție pentru a transporta pachetele la ușile acestora și nu i-ar fi umilit la cozi interminabile. Pentru un pumn de voturi, unii dau pui cumpărați de la anumite depozite.

- Dar, totuși, bătrânii sunt recunoscători și votează în consecință.
- Ce respect ai pentru bătrâni dacă îți spui: hai să-i cumpărăm? Și cu cât mai ieftin, cu atât mai bine. Seniorii noștri trebuie, alături de toată Constanța, să lupte pentru schimbare. Pui le poate da oricine. Protecția socială nu este o invenție a lui Mazăre, ci o obligație. Însă demnitatea și respectul, un oraș deschis și curat, în care să se simtă în siguranță atât ei, cât și copiii și nepoții lor nu le poate da decât un profesionist.

- Astăzi este ultima zi de campanie. Ce mesaj aveți pentru alegători?
- Generația mea are trecutul în spate și viitorul în față. Nu trebuie decât să reflecteze bine și să aleagă. 10 iunie 2012 este momentul ca generația mea să deschidă Constanța. Și să devină motorul unei noi puteri la malul mării: Puterea Constănțenilor.



Comentează știrea

39 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Daniel
8 iunie 2012
Gargara

Cum ar spune englezul: YOU ARE FULL OF SHIT! Stiti care este tragedia acestori ratati? Ca de 12 ani se chinuie sa dea jos un golan de la primarie si nu reusesc. Si vina nu este obligatoriu la cetateni. este si vina lor. Daca esti CINEVA, daca ai o carisma dar mai cu seama daca primarul pe care vrei sa il inlocuiesti nu a facut chiar nimic in oras, abia atunci poti fi sigur de castig. In schimb cand esti un nimeni cu buletin, ai supt seva PDL-ista te-ai bucurat din plin de toate favorurile oferite de putere te astepti ca acum sa faci pe Fat Frumos. Omul de rand vede chiar daca tace. credeti voi ca omul de rand nu vede ca acest specimen trist, Chiru dupa ce a fost pus POLITIC la Inspectoratul pt constructii, acum se transforma brusc in lebada si da cu pietre in Pstaie. Zice de Mazare ca a cosnstruit peste tot dar cu aprobarea cui? Era mama la Inspectoratul pt constructii sef? Oameni buni, Mazare este un golan, un necioplit, un hot, un ce vreti voi dar, nimeni nu poate spune in proportie de 100% ca a distrus Constanta. Cine o face ori este rau intentionat ori prost. Da si eu vreau sa schimbam ceva la primarie. AJUNGE!! Dar cu cine? Cu acesti? Cu acesti NIMENI? Raspunsul meu chiar cu riscul de a mai fi injurat este acelasi: Nu votez cu Palaza sau cu Chiru.

Dima
8 iunie 2012
Date clare privind atrocitatile exercitate de clanul Mazare-Constantinescu asupra tuturor locuitorilor orasului si judetului Constanta prin monopolizarea principalului element vital-APA

- Metrul cub de apa potabila in Constanta este 3 lei, in timp ce la Tulcea este 1,2 lei (!), deci pretul la Tulcea este 40% din pretul de la Constanta, altfel spus , in Constanta pretul apei potabile este de 2,5 ori mai mare decit la Tulcea. -In Constanta mc apa canalizare este 2,67 lei, ceea ce inseamna 89% din pretul apei potabile, procentaj care este revoltator de mare deoarece nu are nici o justificare; deci PRETUL APEI DE CANALIZARE in Constanta este DE PESTE DOUA ORI MAI MARE decit PRETUL APEI POTABILE IN TULCEA (!); ce minte nebuna poate justifica aceasta crima impotriva constantenilor? in mod normal pretul apei de canalizare ar trebui sa fie aprox. 25% din pretul apei potabile, deci n-ar trebui sa fie mai mare de 0,30 lei (daca in Constanta apa potabila ar fi ca la Tulcea). -Cantitatea de apa de canalizare pe care o baga R.A.J.A. in factura ESTE IDENTICA cu cea de apa potabila, DECI DACA O FAMILIE CONSUMA 10 mc APA POTABILA, VA FI TAXATA SI PTR. 10 mc APA CANALIZARE, ceea ce este culmea abuzului; in mod normal aceasta cantitaate nu ar trebui sa fie mai mare de 50% (!) din apa potabila, DECI IN FACTURA AR TREBUI SA FIE TRECUTI CEL MULT 5 mc! -La asta se adauga apa meteo, o inventie ridicola din ultimii ani; modul cum se face calculul acestei cantitati de apa ptr. judetul Constanta este complet nejustificat tinind cont de uscaciunea de la noi. Majoritatea locuitorilor judetului nostru sunt absolut terorizati de pretul apei. Daca s-ar proceda conform datelor clare si corecte pe care le-am dat mai sus, constanteanul ar trebui sa plateasca factura de apa aprox. 25% (si chiar mai putin) din valoarea facturii actuale. Dar constanteanul finanteaza investitiile personale ale clanului Mazare-Constantinescu: bungalow in Madagascar, etc.etc.Candidatii la alegeri ptr. functia de primar al Constantei si de presedinte ala CJC Constanta, daca vor (???) sa cistige, trebuie sa inteleaga ca pretul criminal al apei este problema nr 1 a locuitorilor orasului si judetului Constanta, si sa promita reducerea la un sfert a costului facturii de apa. Asta e singura solutie prin care ei pot cistiga alegerile.

Cosmina
8 iunie 2012
Sustinem proiectul sidabungalow si trimiterea mumieimazare la bulau

Toti borfasii din ghetou/ Votati sidabungalow/ Mazare noi te iubim/ Ca cat ine nu gasim/ Mazare, mumia ta,/ Un sut in koor iti vom da,/ Si ptr. ca te iubim/ Iata tot ce iti dorim: / Bungalow in iad sa-ti faci/ Cu viermi multi si cu gindaci,/ Cu guitul Nicusor / In cazan sa faceti cor./ Mumiadrogata si partenerul lui, butoiulstalinskaya, ne-au sugrumat cu pretul exorbitant al APEI POTABILE CARE E DE APROAPE TREI ORI MAI MARE decit in alte judete! APA DE CANALIZARE are pretul nebun de peste doua ori mai mare DECIT APA POTABILA IN ALTE JUDETE si, culmea magariei, cantitatea de apa de canalizare din factura ESTE EGALA CU CANTITATEA DE APA POTABILA. Asa cum au aratat clar si alti constanteni, pretul total al apei care ne vine pe factura (apa potabila, apa de canalizare, apa meteo) poate fi redus la un sfert fara nici un fel de probleme!!!. Cind a inceput campania electorala eram sigura ca Palaz va promite rezolvarea pretului absolut aberant al apei. Zilele au trecut si am vazut ca Palaz NU A SCOS UN SINGUR CUVINT REFERITOR LA REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME STRIGATOARE LA CER. Principala preocupare a lui a fost sa-i dea in cap lui Chiru. Acum sunt sigura ca Palaz e omul lui Mazare, practic voturile pe care le va primi el il vor favoriza pe Mazare.

Laurentiu
8 iunie 2012
Palaz, omul de incredere al lui Mazare

Ieri am primit doua email-uri stupide prin care se aduc "dovezi"(???) ca Gigi Chiru si-a cumparat acum citeva luni un ceas care inregistreaza conversatiile. In urma cu 60 de ani poate ca impresiona pe cineva narozia asta, dar azi orice mobil poate face asta. In final se vedea clar ca e vorba de un atac al lui Palaz impotriva lui Chiru. Daca Palaz ar fi fost corect ar fi trebuit sa-l atace pe cancerul Mazare. Dar cum sa-l atace pe Mazare atit timp cit asta i-a promis postul de viceprimar?

Sorin
8 iunie 2012
PRETUL APEI REPREZINTA UN GENOCID REALIZAT DE CLANUL NEONAZIST MAZARE-CONSTANTINESCU IMPOTRIVA TUTUROR LOCUITORILOR ORASULUI SI JUDETULUI CONSTANTA (NICI PE SCENA MAZARE NU RENUNTA LA HAINELE LUI NAZISTE)

Toata populatia din orasul si judetul Constanta este jupuita de vie de clanul neo-nazist Mazare-Constantinescu prin pretul criminal al apei care ne vine pe factura, pret care e de cel putin patru ori mai mare decit cel REAL. Fiecare familie E JEFUITA IN FIECARE LUNA DE SUTE DE MII DE LEI (!!!), bani care intra in buzunarele lui Mazare si Constantinescu. De exemplu, o famillie care consuma 10 mc de apa potabila plateste in jur de 900000 lei pe luna (in functie de suprafata locuintei, deoarece exista si acel bir criminal numit APA METEO); pretul REAL pe care ar trebui sa-l plateasca pe factura este 225000 lei; restul de 675000 (sase sute saptezeci si cinici de mii !) lei sunt bani de care familia respectiva este jefuita de catre Mazare si Constantinescu. Sunt multe familii care consuma mai mult de 10 mc pe luna. Si pretul apei CRESTE TOTAL NEJUSTIFICAT SI CU PERVERSITATE LA FIECARE DOUA LUNI !

///
8 iunie 2012
pt.Daniel(gargara)

voteaza-l prietene pe mazare si gata.a si poarta cu mandrie basca rosie.

Oana
8 iunie 2012
. Ptr. Palaz, omul de nadejde al mumiei drogate si al butoiului stalinskaya

Urmatoarele cuvinte ti le spuneam in urma cu o saptamina: "Parerea mea e ca e timpul sa renunti la spectacole din astea ieftine si sa promiti rezolvarea problemei care ne frige cel mai tare la buzunar: pretul nebun al apei." Acum mi-am clarificat ca tu nu esti altceva decit un om de nadejde al mumiei drogate si al butoiului stalinskaya.

mumia in uniforma nazista si butoiulstalinskaya
8 iunie 2012
Declaratie comuna a stralucitilor promotori ai neonazismului contemporan, mazaresidaadolf si constantinescustalin(skaya)

Bai micimanilor! Ce tot protestati atita cu pretul exorbitant al apei? Voi nu stiti ca asta a fost principala sursa pentru realizarea bazei strategice din Madagascar? Cum va puteti imagina ca s-ar putea micsora pretul apei atit timp cit noi am hotarit ca in mandatul viitor sa creem inca cinci astfel de baza strategice? Si ptr. ca ne-ati suparat, bai micimanilor, sa stiti ca de-acum pretul apei nu se va mai mari la fiecare doua luni, se va mari in fiecare lana. Vom proceda asa ptr. ca, din moment ce pina acum v-am jupuit de vii si a mers, de ce sa nu va jupuim de vii inca si mai mult in continuare? Deci, daca acum platiti factura de apa de patru ori mai mult decit e normal, promitem solemn ca pina in iarna sa o platiti de sase ori mai mult, iar pina la sfirsitul primei jumatati a anului viitor sa o platiti de opt ori mai mult.

admiratir
8 iunie 2012
hai sa fim seriosi

Nazistu tzopaitor nu poate fi invins decit daca i se opune un singur contracandidat, sustinut de toti. Stiti foarte bine lucrul asta. Asteptam sa renuntati la orgoliile personale si sa bateti palma cu singurul care-l poate invinge!

admiratir
8 iunie 2012
hai sa fim seriosi

Nazistu tzopaitor nu poate fi invins decit daca i se opune un singur contracandidat, sustinut de toti. Stiti foarte bine lucrul asta. Asteptam sa renuntati la orgoliile personale si sa bateti palma cu singurul care-l poate invinge!

39 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8833 secunde