Claudiu Palaz, înfrânt de liberali în ședința CJC

275
Claudiu Palaz, înfrânt de liberali în ședința CJC - 14030928107713341571215120962807-1471431118.jpg

Articole de la același autor

În cadrul ședinței de azi a Consiliului Județean Constanța, pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotărâre privind exprimarea acordului pentru preluarea unui bun imobil, proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, în administrarea CJC. 


Practic, este vorba despre preluarea Palatului Copiilor sau "Parcul Pionierilor" cum este cunoscut de constănțeni, de către CJC, proiectul fiind inițiat de vicepreședintele CJC Claudiu Palaz. 


Liberalii nu au fost de acord cu acest proiect și au votat împotrivă. Ei au argumentat că nu există bani la CJC pentru întreținerea acestuia, cu atât mai mult cu cât există alte obiective aflate în subordinea CJC care se află în paragină. În acest context, au dat drept exemplu Grădina de Vară Soveja. În consecință, deoarece proiectul vizează un obiectiv de patrimoniu - pentru ca proiectul să treacă era necesar să voteze două treimi din consilierii județeni, ceea ce nu s-a întâmplat. Concret, doar PSD și PMP au fost "pentru", în timp ce liberalii au votat împotriva.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0332 secunde