Clădire demolată din dispoziția primarului Decebal Făgădău. Care este motivul

454
Clădire demolată din dispoziția primarului Decebal Făgădău. Care este motivul - cladireabandonata-1596479015.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța a luat decizia de a demola o clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5. Lucrările au început în cursul zilei de ieri, 3 august și vor fi finalizate în câteva zile.

Demolarea acesteia este realizată din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Imobilul la care facem referire a fost ridicat abuziv pe domeniul privat al municipiului Constanța, motiv pentru care va fi pus la pământ, iar zona va fi curățată și igienizată, susțin reprezentanții Primăriei.

"Pentru această construcție, cu regim de înălțime P+1 E, nu a fost emisă nicio autorizație de construire, iar proprietarul clădirii nu a fost identificat. Ca urmare, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a solicitat sprijinul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru desființarea acestei clădiri și aducerea terenului la starea inițială, întrucât aceasta a devenit un focar de infecție în zonă. Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel încât, astăzi a început desființarea imobilului, spre bucuria locuitorilor din zonă", au precizat aceștia. Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și la alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic și urbanistic al orașului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5053 secunde