CJC, sprijin pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori”

Vineri, 22 Ianuarie 2021, 09:01
254
Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au transmis, joi, că Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori” Constanța a fost dotat cu echipamente de peste 100.000 de euro.

În vederea îmbunătăţirii infrastructurii TIC în domeniul e-educaţie, joi, a fost depus la finanțare, proiectul cu privire la dotarea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, cu tablete grafice, laptopuri, camere web, Sistem All-In-One, table interactive.

Proiectul depus de CSEI „Maria Montessori” Constanța a beneficiat de sprijinul direct al Serviciului Promovare Proiecte Europene din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Astfel, prin utilarea cu echipamente electronice în valoare de 111.751 de euro, s-a avut în vedere atât creșterea gradului de utilizare a internetului, cât și desfășurarea în condiții moderne a orelor de pregătire din timpul activităților didactice.

„Se încheie astfel un ciclu asumat de depunere a cinci proiecte în valoare totală de aproximativ jumătate de milion de euro, a căror pregătire specifică a fost demarată la sfârșitul lunii noiembrie 2020 și finalizată cu succes din punct de vedere al susținerii la finanțare”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa. Pagina a fost generata in 0.3252 secunde