CJC promovează județul Constanța la Târgul de Turism al României

302
CJC promovează județul Constanța la Târgul de Turism al României - cjcpromoveazlatarguldeturism-1550784778.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța participă la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, care se desfășoară la Romexpo, în București, în perioada 21 - 24 februarie. Standul Consiliului Județean Constanța reunește atât reprezentanți ai Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, ai Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, autorități locale, cât și producători. 


Pentru această ediție, județul Constanța a amenajat un stand în suprafață de aproximativ 115 de metri pătrați, care va cuprinde o zonă cu o prezentare video a județului, prezentări ale siturilor arheologice, a stațiunilor litorale, dar și a gastronomiei locale. De asemenea, există și o zonă de degustare a produselor industriei viticole. Membrii Ansamblului Folcloric Profesionist "Izvoare Dobrogene" vor susține momente artistice și vor aduce în atenția vizitatorilor dansurile specifice județului Constanța. 
Președintele CJC, Horia Marius Țuțuianu, a spus că prezența instituției  pe care o conduce la acest târg reprezintă o modalitate eficientă de a promova potențialul turistic al întregii regiuni. 


"Am inaugurat, astăzi (n.r. - ieri), în prezența viceprim-ministrului României, Viorel Ștefan, și a ministrului Turismului, Bogdan Trif, Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, precum și standul Consiliului Județean Constanța. Relieful, istoria, muzeele, mănăstirile, dar și multietnicitatea județului nostru fac din această zonă o regiune unică în România. Noi, ca și autorități publice locale, trebuie să ne concentrăm eforturile spre promovarea județului, ca și pilon esențial al unei strategii de dezvoltare turistică locală și națională. Turismul reprezintă motorul de dezvoltare al județului nostru, iar promovarea vacanțelor pe litoralul românesc va duce la o creștere a numărului de turiști și implicit la o creștere a economiei locale", a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. 


Târgul de Turism al României este deschis în perioada 21 - 23 februarie, între orele 10:00-18:00, iar duminică, 24 noiembrie, între orele 10:00-16:00, în Pavilioanele B1 și B2 ale Romexpo București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.812 secunde