CJC pregătește noi rectificări bugetare și la nivelul direcțiilor județene

2162
Consilierii județeni urmează să se pronunțe în ședința CJC de joi și asupra unor schimbări la nivelul bugetului de venituri și cheltuieli pentru câteva direcții din subordinea sa.
Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (CJC) au fost înscrise două proiecte de hotărâre ce vizează aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2010 al Direcției Publice Județene de Evidență a Persoanelor Constanța, dar și al Direcției de Pază a Județului Constanța.
Modificări urmează să se producă și la nivelul bugetului de venituri și cheltuieli, organigramei și statului de funcții pe anul 2010 ale Camerei Agricole a județului.
CJC ar putea aproba și modificarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul său de specialitate pe anul 2010.
De asemenea, au fost prevăzute rectificări bugetare și la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Con-stanța, Școlilor Speciale nr. 1 și 2, la nivelul Centrului Școlar pentru Edu-cație Incluzivă "Albatros" Constanța și al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, precum și la nivelul școlilor sanatoriale din Mangalia și Techirghiol și la nivelul Unității Medico-Sociale Agigea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde