CJC ia la bani mărunți RAJDP. "V-ați mărit salariile, să vedem dacă situația e așa roz…"

690
5
CJC ia la bani mărunți RAJDP.

Articole de la același autor

Alegerea unuia dintre cei doi vicepreședinți pentru preluarea atribuțiilor președintelui CJC a fost supusă din nou votului, la ședința ordinară a Consiliului Județean, întrunită ieri. Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi ca urmare a încetării ordinului prefectului de suspendare a activității lui Nicușor Constantinescu, din funcția de președinte al CJC, dar și pentru că acestuia i s-a menținut interdicția de a reveni la serviciu.

Astfel, în urma votului, dintre cei doi vicepreședinți - Cristian Darie și Cristinel Dragomir - vicepreședintele Dragomir a fost reconfirmat, obținând 19 voturi "pentru", două "împotrivă". În urma votului, Dragomir rămâne în continuare cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Un alt punct de pe ordinea de zi a fost revocarea Hotărârii CJ nr. 89 din 22 aprilie 2015 privind constituirea Comisiei de evaluare/selecție a membrilor în Consiliul de Administrație al regiei Autonome de Drumuri și Poduri Constanța. Pentru că actualul șef al regiei Adrian Gâmbuțeanu a depus plângere în instanță, la Prefectură și la Consiliul Județean acuzându-l pe vicepreședintele Cristian Darie de "conflict de interese", Darie a ales să se retragă. Cum sarcina coordonării regiei îi va reveni lui Dragomir, acesta a cerut RAJDP să prezinte un raport în plen, în fața tuturor consilierilor județeni, cu privire la situația regiei.

"Regia a considerat, în ultima vreme, că nu se mai află în subordinea CJC. Având în vedere că Regia nu are o imagine bună și pentru a vedea exact ce se întâmplă acolo, am solicitat acest raport. Tocmai pentru că nu știm care este situația regiei am solicitat o situație exactă. Știm care este situația vis a vis de ce înseamnă finanțare de la CJC, dar regia desfășoară și alte activități. S-au făcut niște măriri salariale, trebuiau să ne informeze în plenul CJC. Nu spun că e rău că s-au majorat, dar trebuie să știm și cine va suporta această cheltuială. Noi, CJC, finanțăm doar programele județene și programele de drumuri și poduri și m-aș bucura ca regia să aibă o situație așa roză să-și permită să mărească salariile. Până acum de regie s-a ocupat Darie, având în vedere că și-a dat demisia, am preluat eu coordonarea ei. Astăzi am votat noua comisie. Ca să nu fie vreo discuție cu privire la activitatea comisiei până la această dată, am hotărât să revocăm hotărârea și să votăm altă comisie. De aici înainte e problema comi-siei pe cine desemnează președinte!" a subliniat Dragomir.

În cadrul ședinței de ieri și consilierul Nicolae Ciucă a luat cuvântul, solicitând ca toți șefii descentralizatelor din subordinea CJC să comunice problemele cu care se confruntă: "Îmi doresc ca directorii să nu mai fie numiți politic, ci doar pe criterii de performanță". 

Comentează știrea

Constantean
29 mai 2015
Raja

Sa intelegem ca in urma voturilor CJC , cei 700 de angajati RAJA au fost disponibilizati ?? De ce nu verificati salariile nesimtite ale sutelor de birocrati Raja in comparatie cu muncitorii RAJA ? Sunt mai multi birocrati decat muncitori !!!

zoro
29 mai 2015
roz sau roza ?

Știam ca "situația nu e roz", varianta cu "situația nu e roza", nu exista.

vecin
29 mai 2015
lasa i pe aia de la raja..ca o duc boiereste..i au dat afara pe aia de iesisera ee mult la pensie..restul au ramas

Lasa,tata,ca la statia de epurae tbc iau lacatusii aia niste salarii de nici un medic nu viseaza 1800 ron si bonuri de masa si merg la 3 zile la munca ..chipurile ca ei stau de noapte..dar nu a stat in veci niciunul noaptea si nici mai mult de ora 13 ziua..ptr ce plateste statul din banii mei 5 oameni acolo.ca ies din tura de noapte chipurile si sunt obositi si cand colo ei sunt la al doilea loc de munca in timpul programului..platit din banii statului? Panaca cand va faceti ca nu vedeti?

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Nicolescu Aurica
29 mai 2015
oferta munca la domiciliu

Cautam operatori calculator pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3487 secunde