CJC dezbate public mai multe proiecte culturale

273
CJC dezbate public mai multe proiecte culturale - consiliuljudetean1-1473868233.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța organizează, marți, 20 septembrie, începând cu ora 10.00, la sediul Centrului de Excelență în Turism "Tomis", din strada Nicolae Titulescu nr. 12, sala de conferințe, o dezbatere publică având ca temă mai multe proiecte culturale.


Mai exact, se va discuta despre "Salva-rea și punerea în valoare a Mormântului Pictat Hypogeu - zona Zorile, municipiul Constanța", "Conservarea, restaurarea, protejarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic din Constanța", "Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța", "Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural turistică a Cetății Carsium (Hârșova)" și "Restaurarea și punerea în valoare a Cetății Histria".


Recomandările cu privire la aceste pro-iecte se vor face în format electronic, la adresa de email: [email protected], până la data de 15 septembrie 2016, cu speci-ficarea datei transmiterii și datele de contact ale expeditorului. Înscrierea partici-panților se face în format electronic, la adresa de email [email protected].


Totodată, cei care sunt interesați și vor să participe la eveniment, pot studia fișele proiectelor care sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Constanța, www.cjc.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4746 secunde