CJC continuă să protesteze în stradă

2434
CJC continuă să protesteze în stradă - 1955806bb668c3c7c2facf422919e491.jpg
Zeci de angajați ai Consiliului Județean Constanța (CJC) au ieșit, ieri, din nou în stradă pentru a protesta față de situația actuală a drepturilor salariale.
Încă de dimineață, câteva zeci de funcționari publici din CJC s-au adunat în fața instituției, purtând banderole albe și pancarte cu mesaje antiguvernamentale și antiprezidențiale. De data aceasta, ei au ales să protesteze în liniște. Printre cei prezenți, s-au numărat și Mariana Belu, secretarul CJC, Radu Volcinschi, șeful Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică, și Bogdan Dima, directorul adjunct al Direcției Buget-Finanțe.
"Este o ieșire spontană. Un mod de a aduce aminte că problemele func-ționarilor publici din administrația publică locală nu sunt rezolvate. Fiecare funcționar public, indiferent de tagma din care face parte trebuie să se supună Legii 188. Acolo avem o groază de obligații. Când vine vorba de drepturi, cei de la finanțe se îndreaptă la sfârșitul zilei împotriva ministrului Finanțelor și se rezolvă problemele. Cei din Educație, care nu sunt funcționari publici, dar sunt tot bugetari, discută cu ministrul Educației și așa mai departe. Cei din administrația locală sunt cam ai nimănui", a declarat Cristian Moldovanu, purtătorul de cuvânt al CJC.
El a mai precizat că problemele urgente ale cetățenilor care vin la CJC vor fi rezolvate.
Ulterior, funcționarii Consiliului Județean Constanța au pornit într-un marș de protest în liniște până la Curtea de Conturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3234 secunde