Cîțu, despre moțiunea de cenzură: „În sfârșit, AUR și PSD recunosc public că sunt împreună”

363
Cîțu, despre moțiunea de cenzură: „În sfârșit, AUR și PSD recunosc public că sunt împreună” - motiunedecenzura-1622557469.jpg
Premierul Florin Cîţu şi-a exprimat convingerea că moţiunea de cenzură care urmează a fi iniţiată de Partidul Social Democrat nu va fi votată în Parlament, fiind de părere că nu există niciun motiv pentru acest demers.

El a declarat, într-o emisiune la Digi 24, că această moţiune de cenzură nu va face decât să arate că PSD şi Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) sunt împreună şi vor să dea jos un guvern performant.

„Moţiunea de cenzură arată altceva, arată un lucru foarte important, ceea ce am spus de la început: cine se aseamănă se adună. AUR şi PSD în sfârşit recunosc public că sunt împreună şi vor să dea jos un guvern performant. Nu au niciun motiv să depună moţiunea de cenzură, doar un motiv de a arăta public că sunt împreună, AUR şi PSD, ceea ce pentru România este foarte clar acum unde este PSD, lângă AUR”, a afirmat Cîţu.

Şeful Executivului exclude riscul ca parlamentari ai Partidului Naţional Liberal, ai actualei coaliţii de guvernare să susţină o moţiune de cenzură.

„Acest risc nu există. În primul rând, ştiţi foarte bine că cine depune moţiunea de cenzură trebuie să vină cu voturile, nu partidele care nu votează moţiunea”, a adăugat Florin Cîţu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat săptămâna trecută, în plenul Parlamentului, că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură pe 14 iunie. (C.V.M.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4323 secunde