Circulația rutieră a fost reorganizată la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga

438
Circulația rutieră a fost reorganizată la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga - circulatie2-1625560721.jpg
Odată cu desființarea sensului giratoriu, prioritate au autovehiculele care vin de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Potrivit specialiștilor, prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier din zonă.

Decizia de desființare a fost luată în urma discuțiilor dintre reprezentanți ai Primăriei Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliției Județean Constanța, subiectul fiind dezbătut în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Serviciului Rutier Constanța, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța.

Existența sensului giratoriu nu se mai justifică în contextul instituirii regimului de sens unic pe strada Nicolae Iorga, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre bulevardul Tomis. Nu mai există fluxul virajului la stânga dinspre strada Nicolae Iorga spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Recomandăm conducătorilor auto ca pe direcția Trocadero - Nicolae Iorga să folosească ruta alternativă: strada Poporului - strada Mihai Viteazu - strada Nicolae Iorga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6754 secunde