Circul continuă! Iohannis a vorbit în Parlament, PSD și ALDE au părăsit sala

285
1
Circul continuă! Iohannis a vorbit în Parlament, PSD și ALDE au părăsit sala - klausiohannisparlament-1486485063.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, ieri, în plenul Parlamentului, iar la începutul ședinței, a criticat lipsa reprezentanților Guvernului de la această ședință. Printre altele, șeful statului a spus că PSD, după ce a câștigat alegerile, a avut "o strategie tip kamikaze", prima grijă fiind să se ocupe de dosarele penalilor. 


"Cum s-a ajuns aici, la numai o lună după alegeri? În 11 decembrie, PSD a repurtat o mare victorie, dar după aceea, cu o ciudată strategie tip kamikaze, a intrat în coliziune frontală cu o parte însemnată a societății românești. A promis în campanie ceva și în primele zile s-a apucat de altceva. Pohta ce-ați pohtit, grija ce-ați avut-o se vede că nu a fost cea din campanie. Nu prosperitatea poporului român a fost prima priori-tate. Prima grijă a fost să vă ocupați de dosarele penalilor și românii sunt indignați și revoltați. Asta e situația, unii mulțumiți, unii nemulțumiți", a afir-mat Iohannis. 


Totodată, Klaus Iohannis a spus că, dacă PSD nu rezolvă urgent criza, va convoca, la Palatul Cotroceni, consultări, pentru a vedea care sunt soluțiile posibile. 


Nemulțumiți de discursul pre-ședintelui, parlamentarii social-democrați au ieșit din sală, spunând că per ansamblu este un discurs antiromânesc, un discurs care rupe țara în două. 


La rândul lui, președintele Camerei Deputaților, liderul social-democrat Liviu Dragnea, i-a transmis, marți, șefului statului că speră să reușească împreună să facă pace în România. Liderul PSD a motivat gestul colegilor săi senatori și deputați social-democrați de a ieși din sală în timpul discursului președintelui prin faptul că, în loc să medieze, șeful statului a ales să dezbine. 


"Și pe mine m-au surprins, dar, probabil, toată frustrarea și revolta acumulată în ultimele zile i-au făcut să facă gestul acesta. Trebuie să recunosc că și ei, ca și mine, ne așteptam ca azi să fie un discurs al președintelui mediator, președintele României ar trebui să fie mediatorul și părintele națiunii. Probabil că stilul, cuvintele folosite i-au făcut pe colegii mei să iasă din sală. Eu n-am ieșit din sală pentru că mi s-a părut civilizat să stau acolo și să ascult acest mesaj cu speranță până la ultimele cuvinte, că vor veni niște semnale de pace", a explicat Dragnea.


Comentează știrea

MD
8 februarie 2017
constatare !

CUM SA-I FIE MILA NEAMTZULUI RATACIT DE LA DREAPTA CREDINTZA, ( ADICA johanis kw ) DE ROMANII CRESTINI ORTODOXI ?! REFERENDUM PENTRU NIMICURI, ASTA-I RESPECTUL UNUI MINORITAR PENTRU ROMAMII MAJORITARI ?! RUSIIIIIIIIIIIINE , sa-tzi fie, chiar meritzi expresia : lifta straina !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5009 secunde