Cioloș: Actul de justiție este incomplet

235
1
Cioloș: Actul de justiție este incomplet - ciolos-1476978622.jpg

Articole de la același autor

Pentru ca actul de justiție să fie complet este nevoie de recuperarea bunurilor ilicite, a declarat joi premierul Dacian Cioloș.

"Ideea care ne-a animat în a progresa în acest an în activarea acestei agenții de recuperare a bunurilor ilicite este că actul de justiție este incomplet atât timp cât nu am recuperat și bunurile ilicite. Pentru ca actul de justiție să fie credibil și complet este importantă nu doar pedeapsa care este acordată, dar și recuperarea bunurilor obținute ilicit, pentru că altfel riscăm să slăbim actul de justiție și să slăbim forța deciziei sistemului judiciar", a spus Cioloș, citat de Agerpres, în deschiderea celei de-a VI-a Conferințe Pan-Europene a Oficiilor Naționale de Recuperare a Creanțelor din Uniunea Europeană, organizată la București de Comisia Europeană în cooperare cu Ministerul Justiției și Agenția Națională pentru Administrarea Bunurilor Indisponibilizate.

Potrivit premierului, ideea construirii acestei agenții "există pe hârtie de mai multă vreme", însă ea nu a fost operaționalizată.

Comentează știrea

costica
20 octombrie 2016
Lucrezi în timpul liber!

Trebuie doar să ai un calculator și internet! Foarte multi oameni au vazut ca merita si te asteptam si pe tine sa castigi bani intr-o colaborare care iti ofera sansa speciala de a-ti asigura intr-un mod foarte convenabil viitorul. Cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4414 secunde