Ciolacu: Transmitem la toată lumea faptul că PSD a recunoscut seria de multiple greșeli pe care le-a făcut

309
Ciolacu: Transmitem la toată lumea faptul că PSD a recunoscut seria de multiple greșeli pe care le-a făcut - intalnirefulgerinpsdmarcelciolac-1574862733.jpg

Articole recomandate

Partidul Social Democrat a recunoscut seria de multiple greșeli pe care le-a făcut și nu a știut să comunice mai bine ce intenționa să facă de fapt în privința justiției, a declarat, miercuri, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

"Transmitem la toată lumea faptul că PSD a recunoscut seria de multiple greșeli pe care le-a făcut și nu a mai făcut acum un Comitet Executiv de formă, să păcălim pe cineva și de fapt să rămânem tot noi sau că ne-am întâlnit ca să împărțim niște funcții. De această dată, cu certitudine, se vede clar că nu a fost o împărțire de funcții, sunt doar două funcții - eu președinte interimar și Paul Stănescu secretar general - pentru organizarea alegerilor, restul colegilor sunt membri ai acestui comitet", a afirmat Ciolacu.

Referitor la greșelile făcute, el a spus că PSD nu a știut să comunice mai bine și să iasă din "acest hățiș cu legile Justiției".

"În ceea ce privește lupta cu justiția reală sau ireală - că s-a vorbit foarte mult că am modificat coduri penale ca să îl scăpăm pe Liviu Dragnea și știm cu toții unde este Liviu Dragnea, deci a fost o mare minciună din punctul meu de vedere. (...) Nu am știut să ieșim din acest hățiș cu legile Justiției, nu am știut să comunicăm mai bine de fapt ceea ce voiam să facem. Eu când am fost ales președintele Camerei am spus că nicio lege nu va veni la vot în plen până când toate asociațiile lucrative nu își vor da un punct de vedere. Este treaba Comisiei juridice să invite toate organizațiile, CSM. Până când nu își vor spune un punct de vedere, nu o să intre în plen vreo inițiativă de modificare", a adăugat Ciolacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1656 secunde