Ciolacu susține încheierea unei alianțe de către PSD cu Pro România și cu ALDE

329
Ciolacu susține încheierea unei alianțe de către PSD cu Pro România și cu ALDE - marcelciolacupsd-1591032367.jpg

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că el personal susține încheierea unei alianțe cu partidele lui Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, însă o decizie în acest sens trebuie luată de către partid.

Întrebat într-un interviu acordat postului Antena 3 dacă ar fi de acord cu o alianță cu ALDE și Pro România, Ciolacu a răspuns afirmativ.

"Categoric. E important ca noi să nu ne îndepărtăm de agenda cetățeanului, pentru că lumea este înspăimântată de criza economică mai mult decât de pandemie", a răspuns liderul PSD.

Totodată, el a subliniat că aceasta este poziția sa personală, iar o decizie cu privire la această alianță trebuie luată de către organismele interne ale partidului.

De asemenea, Ciolacu a subliniat că o eventuală preluare a guvernării de către PSD în alianță cu formațiunile lui Ponta și Tăriceanu trebuie să fie însoțită de un program clar de guvernare centrat pe măsurile de relansare a economiei după pandemie.

În altă ordine de idei, liderul PSD a menționat că a avut o discuție cu Victor Ponta în care i-a transmis că nu îi mai acceptă atacurile lansate de acesta la adresa PSD și a unor membri social-democrați.

"Am avut discuții cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Sunt niște excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, având în vedere și trecutul comun, să fie făcute anumite afirmații, atacuri împotriva membrilor sau PSD, partid care l-a făcut premier și i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidențiale. Să ne facem că uităm trecutul din PSD? Eu nu o să mai accept atacuri. Am încheiat, totuși, conversația într-o notă optimistă", a mai spus Marcel Ciolacu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4234 secunde