Ciolacu: Dacă coronavirusul continuă, e posibil să facem congresul online

119
Ciolacu: Dacă coronavirusul continuă, e posibil să facem congresul online - ciolacu-1583166153.jpg
Liderii PSD se întâlnesc, marți, într-o ședință informală la Parlament. Președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu a declarat că în interiorul PSD se analizează și posibilitatea ca alegerea noii conduceri să fie organizată online, din cauza coronavirusului.


"Vom avea o ședință informală cu liderii din teritoriu (...) Data congresului se va decide marți. Dacă criza coronavirusului continuă, este posibil un vot electronic", a declarat liderul interimar al PSD.


Reamintim că PSD a suspendat săptămâna trecută Congresul partidului în care trebuia aleasă noua conducere și care era programat să se desfășoare, sâmbătă 29 februarie.


De asemenea, pe agenda discuțiilor se află situația fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea dar și stategia PSD privind validarea unui nou Guvern. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că se va propune suspendarea lui Pintea din partid.


"Vom ști ce avem de făcut și eu cât conduc partidul nu voi lua anumite decizii către cazuri personale. Vom lua în discuție care este abordarea partidului în astfel de cazuri. (...) Este o decizie care afectează întregul partid și va fi o decizie pe care o să o iau împreună cu președinții de organizații și o să o comunic la următorul CEx", a răspuns Marcel Ciolacu, întrebat de cazul Pintea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8045 secunde