Elena Udrea, la Școala de Vară a tinerilor PDL de la Eforie:

"Cine va scoate tinerii la vot va câștiga alegerile"

804
2

Vicepreședintele PDL, Elena Udrea, a declarat, ieri, la Școala de Vară a tinerilor democrat-liberali de la Eforie Nord, că partidul care va reuși să scoată la vot tinerii în 2012 și 2014 va câștiga alegerile.

"Cine va reuși să scoată tinerii la vot va câștiga alegerile și în 2012, și 2014, dar pe-tru asta trebuie să le dai tinerilor argumente, trebuie să existe motivațiile cu care să poți să-i readuci în viața publică. Îmi amintesc de anul 2004, decembrie, când se stătea la cozi să se voteze cu Traian Băsescu. Erau vremuri în care tinerii încă mai participau la viața politică, încă se mai implicau în proiectele societății. Erau momentele sau zilele în care tinerii își dădeau votul pentru ceea ce urma să se întâmple cu țara lor în perioada următoare. Dacă vom reuși să demonstrăm că avem soluții la problemele lor, că ei contează pentru noi, cred că vom putea să-i readucem alături de noi. Pentru asta, rolul nostru este să luăm contact cu tinerii", a susținut Elena Udrea, la Școala de Vară a tinerilor democrat-liberali ce se desfășoară, în aceste zile, la Eforie Nord.
Ca o concluzie, Elena Udrea a punctat faptul că PDL trebuie să demonstreze că are soluții la problemele tinerilor pentru a-i readuce alături de partid, cerând implicarea mai activă a OT-PDL în acest demers.
Pe de altă parte, în deschiderea evenimentului, Răzvan Mustea, președinte OT-PDL, a anunțat că ediția din acest an a Școlii de Vară a tinerilor pedeliști se desfășoară sub logo-ul "Smart &Right", culorile alese fiind nu tradiționalul portocaliu, ci alte două culori, verde crud și albastru marin, aspect apreciat în mod deosebit de Elena Udrea, care a spus că este "fresh, e inteligent, este de dreapta".
La întrunirea care se desfășoară la Eforie Nord, participă câteva sute de membri ai OT-PDL. În cursul primei zile a reuniunii, printre vorbitori s-a regăsit și ministrul de Interne Traian Igaș.
***
Printre invitații speciali ai zilei, s-a numărat și George Mocanu, președintele Organizației de Tineret a Partidului Democrat din Republica Moldova. Acesta a declarat că Școala de Vară de la Eforie poate însemna startul unei colaborări de lungă durată între cele două organizații politice și a menționat în context celebrarea Zilei Limbii Române la Chișinău și București, moment aplaudat de tinerii democrat-liberali.



Comentează știrea

Costin
2 septembrie 2011
Alegeri

la fiecare alegeri acelasi discurs-cine scoate tinerii la vot, pana acum la constanta s-a vazut cine a scos tinerii la vot -PSD, pentru ca a castigat alegerile. PDL nu e instare sa isi aduca nici macar membrii de partid la vot da pai sa mai scoata si alti tineri la vot.

nimeni
3 septembrie 2011
Va mai mirati dc?

Tinerii nu mai voteaza ca sau saturat isi vad parintii cum se plang de concedii de scaderi de salarii..Cine e destept nu v-a merge la vot pentru ca nu are de votat de cat prostii minciuni si ocazia ca un om sa devina bogat furand de la altii.VRETI SA NE AJUTATI?LASATI PE ALTII CARE MERITA LA CONDUCERE NU CARE VOR DOAR BANI SI SASI BATA JOC DE OAMENI CARE MOR DE FOAME IN TIMP CE ALTII SE SCALDA IN BANI STITI DOAR SA LUATI SA LUATI SI SA LUATI.DAR CE DATI? Aaaaa gata stiu ce ne dati : _|_ ne dati in timp ce noi va dam banii...oricum voi sunteti doar niste catei ei EU-lui de asta au si bagat Romania ca aveau neovie de sclavi si voi ii pupati in c...continuati sa puneti un video pe youtube cand faceti asta va rog toti asteptam sa-l vedem;)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3678 secunde