Cine va fi candidatul PNL la Primăria Constanța. Liberalii întârzie anunțul oficial

517
4
Cine va fi candidatul PNL la Primăria Constanța. Liberalii întârzie anunțul oficial - robertboroianucinevaficandidatul-1453040612.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, Robert Boroianu, a spus, ieri, că anunțul privind candidatul PNL pentru Primăria Constanța va fi făcut după data de 15 februarie.

"Sperăm ca după data de 15 februarie să anunțăm candidatul PNL la Primăria Constanța. După cum știți, cel preferat de noi nu este încă membru PNL", a declarat Robert Boroianu.

Pe de altă parte, surse din interiorul partidului au precizat că cel "preferat" de liberali, respectiv, rectorul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Vergil Chițac, ar trebui să primească decizia de pensionare la începutul lunii februarie, după care va deveni membru PNL.

Luna trecută, liberalii de la malul mării au efectuat un sondaj de opinie privind stabilirea candidatului PNL pentru Primăria Municipiului Constanța. La final, după cum a susținut Gheorghe Dragomir, președintele Organizației Județene a PNL Constanța, cel mai bine clasat, după candidatul PSD, stă rectorul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Vergil Chițac.

Practic, un om din afara formațiunii, dar pe care liberalii și-l doresc în partid în speranța că vor reuși să pună mâna pe Primăria Constanța.

"Ar fi o onoare ca Vergil Chițac să se înscrie în PNL Constanța. În acel moment, întreaga organizație ar trebui să se ridice la nivelul său. Suntem siguri că, alături de el, vom câștiga Primăria Constanța", spunea Dragomir.

Sondajul comandat de PNL s-a desfășurat în perioada 14 noiembrie - 2 decembrie. În urma cercetării sociologice, Vergil Chițac a obținut cea mai bună performanță pe dimensiunea de imagine, are o bună percepție în societate, o imagine pozitivă, întrunind cel mai mare procent de atribute de imagine asociate și elemente de disociere. Punctul slab este notorietatea scăzută (19.5%), intenția de vot exprimată fiind de 12,6%. 

Comentează știrea

Costea
18 ianuarie 2016
!@@!

Așa am facut și la alegerea președintelui,l-am votat pe Iohannis,nu ca il iubea lumea pe acest necunoscut.L-a votat ca sa nu iasa Ponta presedinte,și acum toata lumea regreta.Așa o sa pațim și la alegerile locale,ca doar suntem obișnuiți sa dam cu bata in balta.

musonul
18 ianuarie 2016
constantenii vor NORMALITATE

AMIRALUL este singurul dintre candidati care poate aduce NORMALITATEA in Constanta! Este un bun manager si are multa viziune, sunt sigur ca poate aduce Constanta pe drumul cel bun! Nu mai vreau sa regret inca 4 ani ca n-am facut alegerea potrivita pentru mine si familia mea, AMIRALE, ai votul meu!

matelot
18 ianuarie 2016
Niste derbedei!

O adunatura de smintiti. Pentru cei ce vor "normalitate", le sugerez sa faca un pas in spate. Din cauza voastra Romania a ajuns in halul in care este. Scopul vostru in viata este hotia. Pentru voi "cinstea si corectitudinea" devine pentru noi ceilalti drumul asfaltat catre saracie. Amiralul sa-si vada de pensia lui. Poate ca o merita ...

Lazar
21 ianuarie 2016
Primar PNL C-ta

Tu esti cel mai potrivit pentru C-ta,dl Boroianu R.Aurel ca ai relati la Partid,Justitie cu avocati buni,SRI,Garda Finaciara,ITM,DSV ca nu are cine sa te verifice,tu ai fost cu panourile cu lozinci cu lucru bine facut pentru K.I.Werner si sefa voastra de partid cu cele 10 porunci Alina Gorghiu de selectionarea banditilor,care si tu tot acolo te incadrezi si dati la constanteni cu prosteala,sau DNA si DIICOT din cauza relatilor facute cu spagi mari din furaciuni ceelor care vau verificat au sarit pagina cu fraudele pe care le ati facut voi la Gepeto,mai iti arati si fata cetatenilor care nu stiu ce Infractor esti.Cine doreste le poti da adresa mea de E-mail chiar si institutile aratate de mine de mai sus ca voi fi capabil sa raspund exact de modul cum ati fost aparati si cine mai doreste mai multe le vor gasi la IPJ si Parchetul C-ta la d-na Prc Puiu Zarafina Adina Florea si alti care au dat cu Constitutia Rominiei nu mai in favoare Infractorilor ca voi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde