Cine se află în "spatele" lui Stelian Ion ca să câștige Primăria Constanța

Miercuri, 19 August 2020, 20:23
6186
Candidatul USR-PLUS, deputatul Stelian Ion, și-a depus candidatura pentru Primăria Constanța. Alături de el și-a depus candidatura și Remus Negoi, propunerea USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța.

"Am fost singurul partid din România care a strâns semnături online de la cetățeni. Mulțumim pentru încredere tuturor celor care și-au pus semnătura pe listele noastre! Mulțumim și celor care nu au semnat, fiind în grabă, dar ne-au încurajat și ne-au dat idei și sfaturi importante.

De asemenea, apreciem mult munca voluntarilor noștri, care au stat în stradă în aceste zile caniculare. Din septembrie, odată cu câștigarea alegerilor locale, USR-PLUS va aduce în Primăria Constanța și în Consiliul Județean o abordare modernă și eficientă, un mod de lucru care va ține cont exclusiv de interesele generale ale constănțenilor", a declarat Stelian Ion.

Puțini sunt însă cei care știu cine se află însă în spatele celui care de luni întregi cutreieră cartierele Constanței pentru a lua contact cu cetățenii și a identifica probleme cu care se confruntă constănțenii.

Mai exact, Stelian Ion este sprijinit de o echipă dinamică și puternică de candidați pentru Consiliul Local, formată din tineri antreprenori, economiști, juriști și alte domenii, oameni dedicați care au făcut performanță în domeniile în care activează.

"Într-un timp foarte scurt, sprijiniți de membri, simpatizanți și voluntari, candidații USR-PLUS au reușit să adune peste 7.000 de semnături de susținere, dintre care, aproximativ 1.000 au fost obținute online, în format electronic. Din nou, USR-PLUS dă un semnal clar de nevoie a digitalizării în administrația publică, fiind prima organizație politică din România care reușește să strângă și să valideze semnături în format electronic", a explicat Stelian Ion.

Așadar, în spatele lui Stelian Ion se află oameni dornici de schimbare, tineri care au curajul de a participa activ la alegerile locale din 27 septembrie.

Concret, lista consilierilor locali propusă de USR-PLUS este deschisă de Dumitru Caragheorghe, acesta fiind urmat de Romeo Stavăr-Vergea, Florin Daniel Cocărgeanu, Mirela Garip, Mihai Ochiuleț, Iulian Călin, Florin Cătălin, Iacob, Cristiana Popescu, Aura-Cerasela Badea, Adrian Ionescu, Gilda-Valentina Lazăr, Daniel Popa, Andrei Brighidău, Andrada Dordea, Gabriel-Elvis Peniu, Edward-Ilyus Nedelcu, Elena-Adriana Bellu, Serdin Muctat, Carmen Dumitrescu, Adriana-Cristina Bunghez, Leila Roșu, Loredana-Florentina Timofte, Monica-Anca Moroianu, Ramona-Cătălina Leonida, Vasilchia Tănase, George Șerban, Mircea Fustașu, Ciprian-Ionuț Focșa, Cristian Mirea, Stelică Gima, Dănuț-Nicolae Irimia, Dumitru Șamata, Eugen-Remus Negoi și Anca Mauna.

Remus Negoi și echipa pentru CJC

La fel ca și colegul său de partid, și Remus Negoi, candidatul USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța, are alături de el o echipă alcătuită din profesioniști. În acest context, lista propusă pentru Consiliul Județean Constanța este deschisă de Petre Enciu, acesta fiind urmat de Edward-Ilyus Nedelcu, Eugen-Remus Negoi, George Bădilă, Andrada Dordea, Carmen Dumitrescu, Gilda-Valentina Lazăr, Semiran Abdurefi, Florin-Cătălin Iacob, Leila Roșu, Mihai Ochiuleț, Dumitru Paris, Monica-Anca Moroianu, Cristiana Popescu, Cristian Mirea, Cristian-Florin Stoian, Mircea Fustașu, Doina-Teodora Cojocaru, Vasilchia Tănase, Florin Timofte, Romeo Stavăr-Vergea, Alisa Zisman, Iulian Călin, Daniel Popa, Adrian Ionescu, Serdin Muctat, Nicoleta Cinzeacă, Adrian-Cristian Burlibașa, Daniel Iliuță, Gabriel-Elvis Peniu, Marius-Alexandru Dragu, Stelică Gima, Paul Corbu, Ciprian-Ionuț Focșa, Marian-Claudiu Matei, Dănuț-Nicolae Irimia, Alina Stoian, Anamaria Gornicu, Anca Mauna, Stela Ciobăniuc, Marius Udrea, Petru Morrau, George Vasile, Mihai Vâlcu și Gheorghe Crăciunaș.Pagina a fost generata in 0.5687 secunde