Cezar Preda: "Nu a avut loc nicio discuție privind numirea la SIE"

111
1
Cezar Preda:
Vicepreședintele PNL Cezar Preda a declarat sâmbătă că nu a existat nicio discuție cu privire la numirea sa la șefia Serviciului de Informații Externe, însă a punctat că orice om ar fi onorat de o asemenea funcție.


"Eu am fost de multe ori pe știri și ministru și viceprim-ministru. Nu pot să confirm nimic, pentru că nu a avut loc nicio discuție și nu așa se face numirea la SIE. (...) Orice om este onorat, care are expertiză, pentru o asemenea funcție, dar chestiunile acestea sunt la nivel de șef de stat, la nivel de securitate națională. Nu sunt eu în măsură să apreciez cum va face domnul președinte nominalizarea, dar este o onoare pentru oricine", a declarat Preda, la Parlament.


În opinia sa, supoziția că va prelua șefia SIE ar fi pornit, probabil, de la cutuma privind conducerile SIE și SRI.






Comentează știrea

Doru
4 martie 2017
Mai bine ...

Un PSD-ist normal la cap , integru , inteligent si patriot , ar fi mult mai indicat pentru functia asta ! Preda asta , este un cioflingar notoriu , o struto-camila USL-ista , un combinagiu , un barbugiu , un profitor , care si-ar vinde si parintii pentru o functie ! De altfel , PNL-ul nici nu se califica pentru a imparti functii , ei fiind pe cale de disparitie precum PNTCD-ul si nefrecventabili precum mafiotii din Cosa Nostra ...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Bugetul SIE, avizat favorabil
Pagina a fost generata in 0.4738 secunde