CEx PSD. Viorica Dăncilă își pune mandatul pe masă

187
CEx PSD. Viorica Dăncilă își pune mandatul pe masă - img6654liviudragneavioricadancil-1559902621.jpg
Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit vineri la sediul partidului din Băneasa. Viorica Dăncilă a ajuns la ședința, iar principala temă de discuție este data la care urmează să fie organizat congresul pentru alegerea unei noi conduceri și stabilirea candidatului la alegerile prezidențiale.


UPDATE Paul Stănescu și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD, informează România TV.

El este nemulțumit de poziția premierului Viorica Dăncilă, care a cerut congres extraordinar atât pentru desemnarea candidatului PSD la președinție, cât și pentru alegerea unei noi conduceri a partidului.

UPDATE Viorica Dăncilă cere congres extraordinar cât mai repede. În deschiderea ședinței CEx, Viorica Dăncilă a spus că este dispusă să renunțe la funcțiile de președinte interimar PSD și premier dacă membrii CEx nu sunt de acord cu organizarea cât mai repede a unui congres extraordinar, care să aleagă o nouă conducere.

Potrivit unor surse politice citate de România TV, Viorica Dăncilă beneficiază de susținerea majorității liderilor social-democrați, dar sunt și opinii diferite (Paul Stănescu), scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2894 secunde