Ceremonial militar și religios, la Mangalia, de Ziua Națională a României

408
Ceremonial militar și religios, la Mangalia, de Ziua Națională a României - mangaliaziuanationala-1574972228.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Garnizoana Mangalia vor organiza, duminică, 1 decembrie, un ceremonial militar și religios dedicat sărbătoririi Zilei Naționale a României. Locuitorii Mangaliei sunt așteptați, în Piața Republicii, începând cu ora 10.30, să ia parte la desfășurarea ceremonialului militar și religios, precum și la depunerea de coroane și jerbe de flori. 


Evenimentul va fi susținut pe platoul din fața Casei de Cultură, unde Primăria și Garnizoana Mangalia va organiza un program special consacrat acestei zile importante din istoria românilor. 


Manifestările dedicate acestei zile vor debuta cu ceremonialul militar, în cadrul căruia va avea loc întâmpinarea comandantului Garnizoanei Mangalia, comandor Petrică Pârvu, de către Garda de Onoare. 


În cadrul ceremoniei, vor avea loc oficierea slujbei religioase și rostirea de alocuțiuni privind semnificația Zilei Naționale a României. Pe parcursul festivităților, se vor depune coroane și jerbe de flori din partea oficialităților și a cetățenilor orașului și va avea loc parada militară a Detașamentului de Onoare al Garnizoanei. 


După ceremonialul militar, toți cei prezenți sunt așteptați să servească o porție din tradiționala fasole cu cârnați, oferită de Primăria Mangalia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde