Centru de mediere la Cernavodă

151

Articole de la același autor

Locuitorii din Cernavodă care au probleme juridice vor putea apela, din luna octombrie, la serviciile unor mediatori profesioniști chiar la ei în oraș. Mediatorii se vor ocupa de soluționarea disputelor și problemelor majore ale oamenilor. Echipa este formată din re-prezentanți ai unui centru de mediere cu renume din Constanța, care se va deplasa în fiecare sâmbătă la Cernavodă. Mediatorii oferă informarea gratuită și confidențialitate tuturor cetățenilor care își expun problemele și cer îndru-mare din partea acestora, iar medierea propriu-zisă va avea costuri minime.

Primăria Cernavodă sprijină acest proiect comunitar, oferind gratuit locația pentru desfășurarea activității, în cadrul sediului Asociației Orașelor Înfrățite din strada Dacia (Centrul Civic).

Drept urmare, dacă până acum locuitorii din Cernavodă erau nevoiți să se deplaseze în alte orașe pentru a beneficia de sprijinul unui mediator, acum situația s-a schimbat. Cetățenii se pot programa oricând la ședințele săptămânale de mediere, prin intermediul numerelor de telefon afișate la sediul din centrul orașului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor  la Cernavodă
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.5244 secunde