Victor Ponta:

"Cel care își duce la dezastru partidul pentru propria lui funcție este doar un șacal"

356
Deputatul Victor Ponta a transmis vineri că datoria unui adevărat lider este să își conducă echipa, nu să fie o povară pentru aceasta, adăugând că, dacă președintele PSD, Liviu Dragnea, "cumpără voturile" membrilor Comitetului Executiv al partidului "oferind funcții și contracte" de la Guvernul Dăncilă, va exista "un haos generalizat".

"Datoria unui adevărat lider este să își conducă echipa, nu să fie o povară pentru aceasta, să facă un pas înapoi când face rău și să sprijine din altă poziție! Cel care își duce la dezastru partidul pentru propria lui funcție și pentru propriul interes este doar un șacal venit să fure ceva ce nu îi aparține! Dacă lui Liviu Dragnea i-ar păsa câtuși de puțin de PSD și de oamenii care au votat, dacă i-ar păsa de bunul mers al țării, dacă i-ar păsa de colegii lui pe care îi pune să se lupte azi între ei - ar demisiona! Dacă însă azi Dragnea cumpără voturile din CEx oferind funcții și contracte de la Guvernul Dancilă - vom avea un haos și un dezastru generalizat!", a scris fostul prim-ministru, pe Facebook.

El a adăugat că, atunci când persoana sa devenise o problemă pentru PSD, fiind inculpat de DNA, a demisionat din funcția de președinte al partidului.

"Am făcut campanie în 2016 din poziția de simplu membru și așa PSD a câștigat alegerile. Dacă CEx-ul PSD nu poate să elibereze țara de gașca lui Dragnea, atunci o vom face noi, cei de la ProRomânia!", a completat Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4685 secunde