Ce spune primarul Florin Mitroi despre scandalul în care ar fi implicat

1134
2

Articole de la același autor

În legătură cu incidentul din seara zilei de 3 februarie, când Mitică Șolea susține că ar fi fost bătut de primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, împreună cu alte două persoane, edilul din Valu lui Traian face următoarele precizări:

"Mitică Șolea este cunoscut ca fiind alcoolic și având un comportament de o calitate îndoielnică. A existat într-adevar un împrumut acordat de acesta unui nepot al primarului Mitroi. Împrumutul și dobanda aferentă au fost restituite, existând însă o neînțelegere asupra unor penalități. În seara zilei de 3 februarie, primarul Mitroi l-a sunat pe Șolea pentru a lămuri acest aspect, însă nu i s-a răspuns la telefon. Ulterior, a sunat-o pe fina acestuia, care fusese martoră la restituirea banilor, însă la telefon i-a raspuns soțul acesteia, aducandu-i injurii fără un motiv întemeiat. Acesta a fost ultimul demers al primarului în legătură cu Mitică Șolea. Ulterior, nu a mai încercat să ia legătura cu el nici telefonic, nici personal", se spune într-un comunicat de presă.

Pe de altă parte, până la momentul acesta Flroin Mitroi nu a fost chemat pentru declarații sau alte demersuri legale. În seara în care Mitică Șolea a fost agresat primarul susține că se afla la domiciliul surorii sale, sărbătorind ziua de naștere a acesteia împreună cu familia. Deși exista o problemă legată de împrumutul acordat nepotului sau, primarul Mitroi a declarat că nu întelege și nu a înțeles nici în trecut să își rezolve problemele folosind forța fizică. Mitroi spune că acuzațiile lui Mitică Șolea se bazează pe "închipuirile unui alcoolic și dorința acestuia de a candida la postul de primar". Reamintim că Mitică Șolea a ajuns la spital susținând că a fost bătut de primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, însă acuzațiile au fost făcute doar verbal. Până la acest moment, Mitică Șolea nu a depus și o plângere scrisă.

Comentează știrea

Nelu
5 februarie 2012
Mitroi

Acest Primar este un mincinos, trebuie luat la intrebari de pe urma caror venituri si-a facut averea imensa,si cu ce drept agreseaza acest cetatean calificîndul de alcoolic. P.S. Nu exista localitate in Romania in care primarul sa fie cinstit. Traiasca Democratia Romaneasca.

anonimul
12 aprilie 2012
mitroi

in curand vor veni sa l ridice si pe mitroi ,exact cum a spus si interlocutorul meu, de unde a facut el toata averea pe care o are ,cumva din salariul de Primar ,nu as crede ,din afacerile murdare pe care le gestioneaza acolo ,sper ca la urmatoarele alegeri sa nu mai candideze ,macar asa din bun simt

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3329 secunde