Ce spune primarul Florin Mitroi despre scandalul în care ar fi implicat

Sâmbătă, 04 Februarie 2012, 12:58
1091
În legătură cu incidentul din seara zilei de 3 februarie, când Mitică Șolea susține că ar fi fost bătut de primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, împreună cu alte două persoane, edilul din Valu lui Traian face următoarele precizări:

"Mitică Șolea este cunoscut ca fiind alcoolic și având un comportament de o calitate îndoielnică. A existat într-adevar un împrumut acordat de acesta unui nepot al primarului Mitroi. Împrumutul și dobanda aferentă au fost restituite, existând însă o neînțelegere asupra unor penalități. În seara zilei de 3 februarie, primarul Mitroi l-a sunat pe Șolea pentru a lămuri acest aspect, însă nu i s-a răspuns la telefon. Ulterior, a sunat-o pe fina acestuia, care fusese martoră la restituirea banilor, însă la telefon i-a raspuns soțul acesteia, aducandu-i injurii fără un motiv întemeiat. Acesta a fost ultimul demers al primarului în legătură cu Mitică Șolea. Ulterior, nu a mai încercat să ia legătura cu el nici telefonic, nici personal", se spune într-un comunicat de presă.

Pe de altă parte, până la momentul acesta Flroin Mitroi nu a fost chemat pentru declarații sau alte demersuri legale. În seara în care Mitică Șolea a fost agresat primarul susține că se afla la domiciliul surorii sale, sărbătorind ziua de naștere a acesteia împreună cu familia. Deși exista o problemă legată de împrumutul acordat nepotului sau, primarul Mitroi a declarat că nu întelege și nu a înțeles nici în trecut să își rezolve problemele folosind forța fizică. Mitroi spune că acuzațiile lui Mitică Șolea se bazează pe "închipuirile unui alcoolic și dorința acestuia de a candida la postul de primar". Reamintim că Mitică Șolea a ajuns la spital susținând că a fost bătut de primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, însă acuzațiile au fost făcute doar verbal. Până la acest moment, Mitică Șolea nu a depus și o plângere scrisă.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1232 secunde