Ce spune Maria Stavrositu despre referendumul lui Nicușor

550
2
Ce spune Maria Stavrositu despre referendumul lui Nicușor - pdlscandalsediumariastavrositu42-1319226787.jpg
Deputatul PDL Maria Stavrositu nu este de acord cu organizarea referendumului ce va avea loc pe 6 noiembrie și a dat chiar și un pronostic pentru rezultatul acestuia. În opinia sa, referendumul nu va fi validat, deoarece oamenii nu vor ieși la vot.
"Locuitorii au înțeles destul de bine că județul Constanța nu va fi niciodată desființat, chiar dacă se va face o reorganizare administrativ-teritorială. Mai mult, înclin să cred că ei au înțeles foarte bine că, pentru organizarea acestui referendum, se vor cheltui sume foarte mari, două milioane de lei, în condițiile în care, în vară, cei de la Consiliul Județean Constanța spuneau că este nevoie de doar patru sute de mii de lei pentru organizarea referendumului. Între timp, s-au răzgândit și au mărit suma de cinci ori", a declarat Maria Stavrositu.
Ea a mai precizat că oamenii trebuie să înțeleagă că cei de la USL încearcă să blocheze un proiect bun pentru dinamizarea ratei de absorbție a fondurilor europene nerambursabile.
"Constănțenii trebuie să știe că, prin această reformare, județul Constanța nu se desființează. În plus, va crește puterea primarilor, pentru că tot ce ține de avize nu va mai trebui să treacă prin mâna Consiliului Județean, iar decizia este mult mai aproape de primar, de cetățean", a mai spus parlamentarul constănțean.
În altă ordine de idei, Maria Stavrositu a menționat că, deși crede că oamenii nu vor ieși la vot pentru acest referendum, este posibil ca reprezentanții USL să facă anumite tertipuri prin care votul să fie fraudat.

Comentează știrea

rex
22 octombrie 2011
IESITI LA REFERENDUM

Romani, vreti sa scapam de aceste LEPRE care a dus la indobitocirea multor romani, atunci iesiti la referendum si votati. Aceasta structura mafiota care este in fruntea tarii nu stie ce sa mai faca sa ramana la putere pentru a nu iesi la iveala mizeria de sub pres, care va ingrozi si pe dobitocii ce mai cred in JAVRE.

bibi
22 octombrie 2011
furat

La furat va ginditi voi pdl-ul sigur de aia vreti regiuni iar in ceea ce priveste desfintarea judetului sigur ca nu se va intimpla ,singura schimbare va fi ca Palaz va fi vataf peste regiunea de sud -est cu scop unic de a cistiga prin frauda alegerile din 2012.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5512 secunde