Ce spune Ludovic Orban despre strategia USR-PLUS la prezidențiale

189
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că ar fi fost mai bine dacă Alianța USR PLUS nu și-ar desemna un candidat la alegerile prezidențiale, explicând că în bătălia cu PSD se fărâmițează votul.

"E dreptul lor să își depună candidat, ar fi fost mai bine să nu își depună candidat, pentru că în bătălia cu PSD-ul e practic o fărâmițare a electoratului ne-PSD sau anti-PSD. Creează oportunități multiple", a declarat Orban, la TVR 1.

Liderul PNL a precizat că adversarul politic rămâne PSD, care are structuri în teritoriu.

"PSD-ul are încă un electorat de vreo 23-24%. El a scăzut pentru că PSD, dacă vă aduceți aminte, a câștigat alegerile cu 46,5%, iar în ianuarie, februarie, martie, era pe scoruri foarte mari, pentru că a primit bonusul de victorie și era pe cincizeci și ceva la sută. Azi a ajuns la mai puțin de jumate. Adversarul nostru politic este PSD și coaliția majoritară PSD-ALDE. Eu nu sunt omul care să spun că PSD e gata, PSD e la pământ. PSD nu e reprezentat numai de liderii naționali pe care îi are, PSD are o structură în administrația locală cu aproape 1.700 de primari, are puterea în continuare, are guvernarea, controlează administrația și trebuie tratat cu foarte maximă seriozitate și noi ne pregătim cu o strategie în care să ne luptăm cu PSD-ul, pentru că nu poți să te lupți cu alții", a spus Orban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7844 secunde