Ce spune Liviu Dragnea despre o posibilă numire a Corinei Crețu ca premier

441
Ce spune Liviu Dragnea despre o posibilă numire  a Corinei Crețu ca premier - cespuneliviudragnea-1540733663.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și-a reafirmat susținerea pentru premierul Viorica Dăncilă, în contextul discuțiilor din spațiul public privind oportunitatea înlocuirii acesteia cu actualul comisar european pentru Politica regională, Corina Crețu.

Liderul social-democrat a respins categoric ideea că partidul pe care îl conduce ar putea să țină cont de sugestii venite din partea unor politicieni din exterior, precum Traian Băsescu sau Victor Ponta, care au apreciat că, în actualul context, Corina Crețu ar fi "o variantă bună de premier".

"Să o pună ei. Să o pună ei când or să fie în PSD. Ideea că oameni din afara PSD-ului spun PSD-ului care ar fi o variantă bună de premier este o idee pe care eu nu o accept. Asta înseamnă că PSD-ul o susține în continuare pe Viorica Dăncilă, neavând niciun motiv să nu o facem", a declarat Dragnea, la Digi24.

Întrebat dacă l-au deranjat criticile pe care Corina Crețu le-a formulat în legătură cu lipsa de performanță a Guvernului în atragerea de fonduri europene, președintele PSD a răspuns: "Mă abțin cu greu, dar mă abțin să comentez".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8947 secunde