Ce spune Cristian Diaconescu despre contracandidații săi

124
2
Ce spune Cristian Diaconescu despre contracandidații săi - cespunecristiandiaconescu-1405257922.jpg

Articole de la același autor

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la alegerile prezidențiale, Cristian Diaconescu, este de părere că ceilalți candidați anunțați până în prezent nu au experiența necesară sau au o experiență minimă pentru ocuparea acestei funcții. "Nu văd în nimeni un adversar. Ceea ce îmi doresc este ca societatea, în cunoștință de cauză, să știe că are nevoie de un președinte funcțional din prima zi de mandat. Dina câte văd, cel puțin până în acest moment, candidații, persoane onorabile fără doar și poate, au experiență minimă spre niciuna în legătură cu funcția la care doresc să acceadă, ceea ce mi se pare destul de problematic, pentru că nu vor avea timp să învețe la locul de muncă", a afirmat Cristian Diaconescu. Potrivit acestuia, viitorul președinte trebuie să cunoască foarte bine dinamica internă și internațională, astfel încât să poată să-și apere țara.


Comentează știrea

catindatul
14 iulie 2014
dreapa e stramba

Este cert ca Crisitan Diaconescu are calitatile necesare unui presedinte. Problema este daca va fi votat in conditiile in care "dreapta" e mai stramba ca niciodata . Pana acum ,partidele care pretind ca sunt de dreapta n-au facut nimic convingator pentru majoritatea cetatenilor . Felul in care se " pregatesc " acum pentru alegerile viitorului presedinte , lipsa de unitate , orgoliile , atacurile reciproce , nu fac decat sa - l ajute pe Ponta .

rex
14 iulie 2014
"lichelul" tot lichea

Asta crede ca toti romanii sunt basisti idioti, in afara de sluga abjecta al "licheluli" cu ce se remarca acest pupincurist Diaconescu? Cu nimic!Cum sa votezi un lingau basist cand avem dovada ca fratii smenaresti i-au tapat de bani pe tigani si i-au bagat si la bulau cu ajutorul "justitiei libere "! Cine se poate pune cu "astia" de la "apa cea mare" vor patio ca tiganii si cu banii luati si la "bulau" bagati! Asta ca sa stim cine sunt TARTORII in Romania!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.092 secunde