Ce spune Alina Gorghiu despre propunerea social democraților

104
1
Ce spune Alina Gorghiu despre propunerea social democraților - alinagorghiu1438152320-1439285722.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu este de acord cu propunerea social-democraților ca, într-o primă fază, consultările dintre formațiunile politice să aibă loc la nivel de specialiști, pentru ca într-o a doua etapă liderii partidelor să decidă politic soluțiile care vor fi adoptate. 


Ea reiterează, într-o postare pe Facebook, că "pentru prima oară după 1989, politicieni din toate partidele importante se vor așeza la aceeași masă pentru a discuta despre proiectele importante ale României". 


"Vom demara aceste discuții de la o temă de actualitate, noul Cod fiscal, așa cum a propus UNPR. Sunt de acord și cu propunerea PSD, ca într-o primă fază să facem o discuție la care să participe specialiștii partidelor. În a doua etapă, liderii formațiunilor politice vor decide, pe baza discuțiilor de specialitate, ce soluție va fi adoptată. Codul fiscal este doar o parte din asigurarea macrostabilității economice a României. Trebuie să stabilim, de asemenea, în corelare cu noul Cod fiscal, ce majorări de salarii în sectorul bugetar pot fi efectuate în acest moment. Ulterior, sper să putem înainta și cu celelalte puncte de pe agenda înaintată de PNL care, firește, poate fi completată la cererea partidelor care vor participa la dezbateri", a scris Gorghiu. 



Comentează știrea

Sictirel
18 august 2015
Ciolan de ros

O intrebare: molusca,poate fi si de sex feminin ??!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Liviu Dragnea, anunțul zilei
Pagina a fost generata in 0.3046 secunde