Ce se întâmplă cu demiterea lui Teodorovici. PSD se reunește în ședința Biroului Permanent Național

Luni, 31 August 2015
88
Liderii din conducerea PSD se reunesc astăzi, la ora 11.00, în ședință, după ce, în cadrul reuniunii senatorilor, Mihai Fifor a fost ales lider de grup al senatorilor PSD. 


În schimb, deși era anunțată pe surse, demiterea lui Eugen Teodorovici a fost amânată ieri, iar Liviu Dragnea a afirmat, după ședință, că Teodorovici nu va fi demis. Reamintim că la ședință au venit Victor Ponta și Eugen Teodorovici, deși aceștiu nu își anunțaseră prezența.

Astăzi va fi luată iar în discuție comunicarea dintre miniști și partid, și cel mai probabil, și posibila înlătuare a ministrului susținut puternic de Ponta, scrie realitatea.net


Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat, duminică, înaintea ședinței senatorilor PSD, că liderii partidului vor face luni, în cadrul Biroului Politic Național, o evaluare a comunicării din cadrul PSD, dar și a comunicării dintre miniștri și conducerea partidului.

"Mâine (luni - n.r.), la BPN, discutăm vizavi de chestiuni de comunicare, între partid, între Guvern, între membrii Guvernului și partid, pentru a comunica mai bine", a spus Teodorovici.Pagina a fost generata in 0.2171 secunde