Ce liberali vor să candideze la Primăria Constanța. Nume surpriză pe listă

2525
18
Ce liberali vor să candideze la Primăria Constanța. Nume surpriză pe listă - cugetfoto4-1425825684.jpg

Articole de la același autor

Cu toate că, de la nivel central, se fac eforturi pentru ca noul PNL să funcționeze, la nivelul județului Constanța liderii nu reușesc încă să se "armonizeze". O dovadă în acest sens constă în faptul că, deși a trecut ceva timp de la formarea noului PNL, cele două echipe continuă să organizeze diverse acțiuni cât și conferințe de presă separat. Chiar dacă ambele "tabere" se gândesc deja la potențialii candidați pentru alegerile locale de anul viitor și vorbesc despre îndepărtarea tandemului Mazăre-Constantinescu de la conducerea administrației județului Constanța, orgoliile liberalilor sunt mult prea mari pentru a face un pas înainte și a ieși public împreună.

Așa se face că, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, deputatul Gheorghe Dragomir împreună cu senatorul Puiu Hașotti au organizat o conferință de presă în care, printre altele, au vorbit despre sondajele interne ce vor desemna candidații la primării, dar și la Consiliul Județean Constanța, ieri a venit timpul ca cealaltă "aripă" a fostului PDL să organizeze o altă conferință de presă.

Mai exact, senatorul Gigi Chiru, deputatul Dănuț Culețu și mai noul membru al PNL, deputatul Mihai Tararache, înscris recent în partid, au ieșit în fața presei.

În cadrul întâlnirii, deputatul Mihai Tararache a explicat că s-a înscris în PNL deoarece acesta este singurul partid ce reprezintă o soluție viabilă la ce asigură PSD-ul.

"Am venit cu inima deschisă în partid, am venit să construiesc. Nu a fost o decizie grea. Înainte de a face acest pas m-am consultat cu cetățenii, cu rudele, cu prietenii. Nu am venit singur. Împreună cu mine se vor mai înscrie în PNL aproximativ o mie de persoane", a declarat Tararache.

La rândul său, deputatul Dănuț Culețu a vorbit despre activitatea sa din Parlament și despre stadiul privind legea insolvenței persoanei fizice. Printre altele, el a spus că, la Comisia Juridică există o tergiversare din partea PSD.

Revenind la proximele alegeri de anul viitor, co-președintele PNL Constanța, senatorul Gigi Chiru, a reiterat ceea ce a spus și Gheorghe Dragomir zilele trecute, respectiv că se vor face sondaje interne pentru desemnarea celor mai buni candidați.

Cum pentru Primăria Constanța există deja mai mulți potențiali candidați din partea PNL, Gigi Chiru a precizat că se vor lua niște angajamente în sensul ca toți cei incluși în "lupta internă" să-l susțină pe cel care se va dovedi mai bine plasat în sondaje.

"PNL are obligația să câștige tot ce se poate câștiga la Constanța. Recunosc că în organizația PNL Constanța există o competiție internă și vă confirm că este una serioasă. Chiar dacă nu reușim să ne armonizăm, noi gândim la fel. Această competiție internă va scoate la iveală cel mai bun candidat. Salut intenția Ramonei Mănescu de a candida pentru Primăria Constanța și de a fi inclusă în sondaj. În ceea ce privește Consiliul Județean, deputatul Gheorghe Dragomir este cea mai bună opțiune pe care PNL Constanța o are până acum", a spus Gigi Chiru fără să precizeze nimic despre posibila candidatură vehiculată a lui Robert Boroianu, propunerea vechiului PNL pentru Primăria Constanța.

În altă ordine de idei, co-președintele PNL Constanța senatorul Gigi Chiru a declarat că există mai mulți primari din județ care sunt de la PSD și care și-au exprimat intenția de a candida la alegerile de anul viitor din partea PNL. "Forțat" de jurnaliști să dea măcar un nume, Chiru a spus că unul dintre aceștia ar fi primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

Reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir a declarat că la sfârșitul primăverii se va face primul sondaj pentru desemnarea candidaților la alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.

"Îi vom sprijini pe actualii primari liberali care vor mai vrea să candideze. La sfârșitul verii, vor fi stabiliți candidații", a spus Dragomir.

Pe de altă parte, reamintim că, în competiția internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanța se află până acum, Gigi Chiru, Robert Boroianu și, posibil, europarlamentarul Ramona Mănescu.

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
iulia
9 martie 2015
oferta colaborare

Puteti lucra acum de acasa, comod si fara stres.Va oferim un alt fel de serviciu.Daca esti serios, perseverent si ambitios, vino in echipa noastra si vei fi multumit.Nu este necesara experienta, oferim curs gratuit si complet de instruire.Pentru mai multe informatii trimiteti INFO la adresa de email:[email protected]

UN MEMBRU
9 martie 2015
.............................

DACA VA CERTATI CA COPIII TAMPITI DIN GRUPA MICA, DACA VA BATETI IN PIEPT CA MAIMUTELE SI DACA NU SUNTETI CAPABILI SA FACETI O ALIANTA, MACAR PROVIZORIE, INSEAMNA CA NU VA DEOSEBITI CU NIMIC DE MAZARE-PSD. ASA ATI FACUT SI LA ULTIMILE ALEGERI SI MAZARE A CASTIGAT.

tadatorul
9 martie 2015
PPDD

Mihai Tararache ( machidon ) s-a bagat in PNL pentru ca Gigi Chiru tot machidon, asta ne ia chiar de prosti? Cu aceste specimene nu poti avea o sansa la un trai mai bun, PPDD l a propulsat si el drept recunostinta s a dat independent, este un animal nerecunoscator, ma intreb de ce nu a candidat independent din prima? Mai ai doi ai flacaule, fa ti poze ca o sa te uiti mult timp la ele, nu mai pupi tu scaun de deputan.

Andrei
9 martie 2015
Ne dorim o schimbare!

Nu uitati de Alianta DA ( PDL+PNL), nu uitati de USL ( PSD+PNL+PC ) acesti tradatori ar trebui sa primeasca doar voturile familiilor lor, nu mai aveti ce cauta in nicio functie, ati furat destul banditilor, ne am saturat de voi.

Cosmin
9 martie 2015
...........

Klaus Iohannis: Primarii care au parasit ACL sunt tradatori Acest individ Tararache Mihai plecat de la PPDD ce este?

cuculetu ramane
9 martie 2015
dintre chiru si tararache

cel mai cinstit

....
9 martie 2015
la hazna cu PNL

si PSD de mana cu PDL http://www.evz.ro/spaga-la-ministrul-internelor-baronul-de-buzau-250000-de-euro-au-ajuns-la-campania-electorala-a-pnl.html

Papu
9 martie 2015
Candidați

Dacă makidonul Chiru va candida, sigur drogatu de Mazăre va câștiga. În concluzie Chiru sabotează PNL/PDL și îi face jocul drogatului. Apropo : dacă pe mama lui Pontălău o cheamă Naum înseamnă că și Pontălău e makidon. Drogatu se laudă că e neamț. Dacă nemții ar semăna cu acest drogat, Germania ar fi o țară din lumea a trei. P.S.: Chirule parcă aveai un dosărel. Ai dat șpagă să se pună praful pe el ?!

furios
9 martie 2015
p.d.l. chiru

vedem dupa alegerile locale si parlamentare,cat de mic va fi p.n.l.ul cu chiru membru de frunte.

astia incompetenti
9 martie 2015
Blat de blat

si furaciosi ne vor arunca iar in ghearele lui mazare, pentru un nou mandat. Nu imi dau seama cat e prostie si hotie si cat e complicitate cu drogomanul. Cert e ca va fi vai de noi daca in 2016 iese iar pastaie primar.

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2372 secunde