Ce le pregătește primarul din Cernavodă femeilor din oraș

303
Ce le pregătește primarul din Cernavodă femeilor din oraș - cernavodaprimarmarianamircea4131-1329647029.jpg
Reprezentanții Primăriei Cernavodă organizează, pentru al doilea an consecutiv, concursul "Femei care ne susțin". În acest mod sunt premiate femeile care se evidențiază în diverse domenii de activitate.

"Vor fi premiate femeia cu cei mai mulți ani, femeia – mamă cu cei mai mulți copii, femeia – bunică cu cei mai mulți nepoți, femeia – doctor cu cei mai mulți pacienți în prezent, femeia – profesor cu cei mai mulți elevi în anul 2011, femeia – învățător cu cei mai mulți ani în școală, femeia – bucătăreasă cu cei mai mulți clienți în prezent, femeia – afacerist cu cea mai mare cifră de afaceri în anul 2010. De asemenea, va fi premiată femeia – investitor cu cele mai multe locuri de muncă create în anul 2010, femeia – polițist cu cele mai multe amenzi aplicate în anul 2010, femeia – coafeză cu cele mai multe cliente, femeia – inginer cu cele mai multe proiecte de construcții și femeia – funcționar bancar cu cele mai multe credite acordate", a spus primarul Mariana Mircea.

Ea a menționat că femeile din Cernavodă care doresc să participe la

Premiile concursului se vor acorda în ziua de 8 martie, în cadrul petrecerii ce se va organiza la cantina Grupului Școlar Energetic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : UDMR vrea majorarea salariilor și pensiilor
Pagina a fost generata in 1.5607 secunde