Ce îi sugerează Traian Băsescu rectorului Vergil Chițac, curtat de PNL

1190
9

Articole de la același autor

Cu șase luni înaintea alegerilor locale, liberalii constănțeni nu au încă un candidat oficial pentru Primăria Constanța. 


După ce au patrulat o vreme cu omul de afaceri Robert Boroianu, pe care îl dădeau nu numai candidat, dar chiar și câștigător, liberalii de la malul mării s-au răzgândit și, din calculele făcute, s-au gândit că cel mai bine ar fi să meargă la alegerile locale pe mâna rectorului Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", contraamiralul de flotilă Vergil Chițac. 


În consecință, i-au făcut acestuia propunerea de a fi candidatul lor la Primăria Constanța. Cu toate acestea, răspunsul final se lasă așteptat și fiecare zi pierdută înseamnă și voturi pierdute pentru liberalii de la malul mării. 


Și, în asemenea situație tensionată pentru cei de la PNL Constanța, care nu sunt capabili să găsească un candidat în interiorul partidului, cu toate că filiala constănțeană are buni strategi, a mai apărut și Traian Băsescu, fostul pre-ședinte al României punând paie pe foc. Duminică seara, actualul președinte al Mișcării Populare a fost invitat la un interviu la postul de televiziune B1. Printre altele, jurnalistul Sabin Orcan l-a întrebat despre cum vede el bătăliile de pe scenele politice la alegerile locale din 2016 și a dat ca exemplu municipiul Constanța. 


"La Constanța, îl avem pe Decebal Făgădău din partea PSD, urmașul lui Mazăre. Cei de la PNL aveau câteva per-soane înscrise, dar a intrat în joc și o persoană din afara sferei politice actuale. Nu o să-i dau numele, în prezent e vice-amiral. Dacă va candida, nesusținut de vreun partid, are vreo șansă?", l-a întrebat moderatorul pe Traian Băsescu. 


În acest context, fără să stea pe gânduri, demonstrând că știe exact despre cine este vorba, Traian Băsescu a spus: "Da, este vorba despre rectorul Academiei Navale. Îi fac o recomandare. L-am făcut amiral pentru că era un bun militar și un bun comandant de Academie Navală. Mai are vreo trei ani până la pensie. Să nu renunțe la haina militară ca să intre în bătălia politică. E o sugestie. Poate să-l curteze oricine. Sigur, comandantul Aca-demiei Navale este o personalitate în Constanța, cum este și comandantul Forțelor Navale. Deci, în zona militară sunt câteva funcții specifice Constanței, care implică foarte multă seriozitate și respect. Sunt personalități locale, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedeze tentației politice". 


În altă ordine de idei, până la acest mo-ment, singurul impediment este că Vergil Chițac poartă uniforma militară și îi este interzis prin lege să facă politică. Chiar și așa, în decembrie 2015, el a spus că va lua o decizie referitoare la propunerea PNL de a candida la Primăria Constanța în cursul acestei luni. Gurile rele vorbesc că Vergil Chițac a început procedurile pentru o eventuală pensionare anticipată, însă lucrurile se mișcă greu la nivel central, fiind posibil ca solicitarea să-i fie refuzată. În ase-menea condiții, Chițac ar avea la îndemână demisia. Dar, cum luna ianuarie de-abia a început, liberalii mai au de așteptat până ce o să primească răspunsul mult așteptat. Că o fi da, că o fi ba, vom vedea! 


Comentează știrea

adevar
5 ianuarie 2016
adevar

Cand scapam de proasta fasista din calarasi?

Black
5 ianuarie 2016
Jurnalism

con-traamiralul .... în ce limbă e asta, Carmen Mocanu?

carmen mocanu
5 ianuarie 2016
ptr Black

Va asigur ca atunci cand gresesc ceva imi asum. In acest context, greseala nu-mi apartine ! Asemenea erori apar dupa ce colegii mei de la tehnoredactare fac despartiturile in silabe pe pagina print iar ele raman la fel in online. Numai cine nu munceste nu greseste :) Multumesc ptr sesizare, voi semnala mai departe. Zi cu bucurii !

Răspuns la: Jurnalism
Adăugat de : Black, 5 ianuarie 2016
con-traamiralul .... în ce limbă e asta, Carmen Mocanu?
Black
5 ianuarie 2016
Jurnalism

Mulțumesc și eu pentru răspuns.

Răspuns la: ptr Black
Adăugat de : carmen mocanu, 5 ianuarie 2016
Va asigur ca atunci cand gresesc ceva imi asum. In acest context, greseala nu-mi apartine ! Asemenea erori apar dupa ce colegii mei de la...
un cititor
5 ianuarie 2016
curios

..."contraamiral de flotilă"...Care flotilă?!? Dacă acceptăm acum jocuri de cuvinte putem accepta mai târziu cine știe ce alte prostii cu justificări puerile!

Simona
5 ianuarie 2016
Cautam colaboratori din toata tara

Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Cerinte: -cunostinte minime PC; -timp la dispozitie 2-3 ore pe zi -calculator si conexiune internet; -seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta. Nu este necesara experienta. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.

mazare&clica
5 ianuarie 2016
VECTRA condamnari

PROTEJATII LUI PASTAIE PREGATESC ODAILE DE LA BECI!!! TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL la o pedeapsă de 10 (zece ) ani închisoare fiecare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatilor pedeapsa cea mai grea respectiv 18 ( optsprezece) ani închisoare fiecare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL execută pedeapsa de 20 ( douăzeci ) de ani închisoare fiecare. Condamnă pe inculpatul MOLDOVEANU COSMIN la o pedeapsăde 8 (opt) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea respectiv 16 ( șaiprezece) ani închisoare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatul MOLDOVEANU COSMIN execută pedeapsa de 18 (optsprezece) de ani închisoare. LA MAI MAREEEEEEEEE!!!

Baspunar
6 ianuarie 2016
Regim Băsescu

Dupa 10 ani de regim toxic Șantaj Băsescu și gagica lui Nuți Udrea, secondati de Boc - Macovei - Anastase - Videanu- Berceanu, le doresc, susținatorilor si simpatizanților băsiști care au acționat în sprijinul regimului "Bătrânei codoașă", vorba lui V.C. Tudor,: "să-i muște muște cancerul de fund". El, care se dădea campionul luptei anticorupție, era în poziția de capo di tutti capi. Cine-i mai crede pe băsiști ori e prost, ori nu gândește!

Alex
10 ianuarie 2016
Sugereaza T.Bascu

D-na Carmen Mocanu dvs il considerati pe Infractorul Boroianu Robert Aurel om de afaceri si bun pentru primaria C-ta din partea PNL.Chiar la C-ta sa rasturnat carul nu la Caracal.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7852 secunde