CE CAPCANĂ ÎNTINDE MAZĂRE? Primarul Nicolae Matei refuză "bomboana otrăvită" a PSD Constanța

2899
2
CE CAPCANĂ ÎNTINDE MAZĂRE? Primarul Nicolae Matei refuză
Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a criticat, prin intermediul unui comunicat de presă intenția parlamentarilor PSD de Constanța, Alexandru Mazăre, Manuela Mitrea și Eduard Martin în ceea ce privește împărțirea între autoritățile locale a acțiunilor deținute de  Ministerul Transportului în Portul Constanța.

Matei spune că modul în care aceștia au făcut propunerea legis-lativă este greșit, numind întregul demers o "bomboană otrăvită". "Referitor la inițiativa legislativă a celor doi parlamentari ca acțiunile portului Constanța să treacă la Autoritățile Publice Locale, vă comunicăm următoarele: A fost o solicitare de-a mea în sensul acesta, făcută chiar înainte de alegerile locale, dar ideea era ca fiecare localitate să administreze portul din raza sa de competență și nicidecum așa cum este înaintat proiectul de lege în forma depusă. Consider o lipsă totală de respect și colegialitate manifestate de către inițiatori, fără a se purta și o discuție cu noi în prealabil, iar dacă legea va fi adoptată în forma propusă, voi refuza în numele orașului Năvodari această «bomboană otrăvită» de a prelua un pachet nesemnificativ de 3% din acțiunile portului", spune Matei.

"Înainte de a fi PSD-ist, USL-ist, rămân năvodărean"


Edilul Năvodariului
continuă și explică faptul că își dorește ca municipalitatea Constanța să nu aibă niciun fel de pretenție la Portul Midia și spune că, "în numele năvodărenilor", va refuza pachetul "nesemnificativ" de acțiuni în eventualitatea în care proiectul parlamentarilor PSD va deveni lege.

"Noi nu emitem nicio pretenție la portul Constanța și pretindem ca nici municipiul Constanța să nu emită pretenții asupra Portului Midia. Vrem ca fiecare port să treacă în administrarea fiecărei localități separat: portul Midia la orașul Năvodari, portul Constanța la municipiul Constanța, portul Agigea la comuna Agigea și portul Mangalia la municipiul Mangalia, cu cei 20% ce revin Fondului Proprietatea, cu cei 5% pe care statul român s-a oferit să îi vândă pe bursă și suntem de acord ca 15% să revină Județului Constanța. În felul acesta aducem mediul concurențial la aproape toate activitățile portuare și în funcție de munca și priceperea noastră, vom atrage investitori, vom dezvolta noi activități portuare, vom dezvolta mult mai bine fiecare localitate în parte. Voi face demersurile necesare către Ministerul Transportului, către Guvern, către toate comisiile Parlamentare și le vom aduce punctele noastre de vedere atât din partea orașului Năvodari, cât și din partea Asociației Orașelor din România. Vom folosi toate căile de contencios administrativ ce ne stau la dispoziție, iar în situația nefericită în care demersul meu nu va avea sorți de izbândă, în numele orașului Năvodari voi refuza preluarea pachetului nesemnificativ de acțiuni de 3%. Înainte de a fi PSD-ist, USL-ist, rămân năvodărean și doar în slujba celor care m-au făcut Primar", a declarat Matei.  


Comentează știrea

ath
23 octombrie 2012
Daca nu ati stiut

WINSTON CHURCHILL S-A NASCUT IN FERENTARI. El a avut un copil din flori.La moartea lui,Sir WINSTON CHURCHILL i-a spus fiului(Sir Radu Mazare):Dragul meu,mi-a venit vremea.Cum am impartit eu Romania asa sa faci si tu cu Portul Constanta. Daca Stalin nu va mai trai,atunci sa-i cauti pe Alexandru Mazăre,Manuela Mitrea și Eduard Martin. Ce am facut eu la Teheran asta sa faci si tu in Mazarbaidjan. CHURCHILL i-a dat servetelul apoi si-a dat duhul. Iata ce a scris Sir Churchill pe SERVETELUL LUI MAZARE :PSD Constanța=51% (20% fuseseră transferate în 2008),JUDETEANA de PARTID PSD=15%, PSD Agigea=4%, PSD Năvodari =3% și un INDEPENDENT de Mangalia SPRIJINIT de PSD=2%.

geo
28 octombrie 2012
:)

bravo matei nicolae!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Sănătatea începe din farfurie!"
Pagina a fost generata in 0.7288 secunde