Ce cadouri a primit Băsescu la Mangalia

990
Ce cadouri a primit Băsescu la Mangalia - traianbasescu4-1315751405.jpg
Președintele Traian Băsescu, aflat, sâmbătă, la Mangalia, la Școala de vară a UNPR, a primit două cadouri, un tablou pentru soția sa și o fotografie de la o veche cunoștință.
În cadrul evenimentului, președintele Traian Băsescu le-a vorbit aproximativ 30 de minute celor prezenți la Școala de vară a UNPR, după care a mai rămas câteva zeci de minute în compania liderilor partidului, într-o încăpere cu ușile închise.
La plecare, el a fost oprit pe holul hotelului de către un pictor din Constanța, care i-a oferit un tablou. Președintele i-a mulțumit și i-a spus că soția sa se va bucura foarte tare. Pictorul Marcel Seralio are o mică expoziție în holul hotelului în care s-au desfășurat lucrările Școlii de vară, iar tabloul pe care i l-a făcut cadou Mariei Băsescu poartă numele "Flori de grădină albe".
Înainte de a se urca în mașină, la plecare, președintele a fost oprit și de un bărbat, care i-a dăruit o fotografie alb-negru. Ulterior, bărbatul, care nu a vrut să-și decline identitatea, le-a spus jurnaliștilor că fotografia este din copilăria sa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Băsescu, așteptat mâine la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.8273 secunde