Ce acțiune a avut loc la Cumpăna

118
Ce acțiune a avut loc la Cumpăna - ceactiunecumpana2-1435759562.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Cumpǎna ȋn colaborare cu Agenția Națională Antidrog și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al județului Constnța au organizat azi, 1 iulie 2015, ora 10.00 la dezbaterea cu tema "Autoafirmarea femeii în spațiul public – de la mamă la antreprenoare". Dezbaterea a avut loc la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio - Medicală din Cumpǎna.
Evenimentul se deruleaza în cadrul proiectului "Egalitate pe piața muncii - Șansa TA la un viitor mai bun!". Proiectul este implementat de Agenția Națională Antidrog în parteneriat cu Loop Operations și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
Proiectul isi propune să contribuie la creșterea oportunităților de angajare pentru femeile apartinând grupurilor vulnerabile în vederea creării unei piețe a muncii inclusive și are ca principale direcții de acțiune următoarele: creșterea oportunităților de angajare pentru femeile aflate în situații de risc de excluziune socială; îmbunătățirea accesului egal la ocupare și construire a unei cariere de succes; implicarea autorităților publice (centrale și locale) și a altor organizații relevante în probleme ce țin de egalitatea de șanse și accesul egal al femeilor pe piața muncii.
La acest eveniment au participat reprezentanți ai autoritaților publice locale, asistenți sociali, psihologi, cadre didactice, membri ai societății civile, reprezentanți ai Agentiei Nationale Antidrog precum și femei, reprezentante ale grupului țintă al proiectului – curs confecționer asamblor materiale textile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4437 secunde