Ce a făcut Maria Stavrositu la Paris

1316
3
Ce a făcut Maria Stavrositu la Paris - mariastavrositustrasbourg1323706-1323728541.jpg
Deputatul PDL Maria Stavrositu a participat la Paris, la ședința Comisiei de Egalitate de Șanse a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

Pe ordinea de zi au fost rapoarte ale parlamentarilor aflate în diferite etape de elaborare, având ca subiect politica de gen.

Mai exact, au fost dezbătute teme despre emanciparea drepturilor femeilor în lume, egalitatea de gen în țările din vecinătatea sudică a Consiliului Europei, femei musulmane în Europa, promovarea Convenției pentru Combaterea violenței domestice și bune practici în egalitatea de gen în Consiliul Europei.

Pe de altă parte, în cadrul întâlnirii, deputatul constănțean Maria Stavrositu a susținut memorandumul legat de raportul pe care îl are în pregătire, respectiv, "Bune practici în egalitatea de gen în interiorul partidelor politice".

În acest context, Maria Stavrositu a propus Comisiei audierea a doi experți internaționali cu experiență academică în domeniu, A. Lovenduski, profesor universitar la London University, membru al Academiei Britanice, și doctor Saskia Ravesloot, expert în egalitate de șanse la Agenția Belgiană de Dezvoltare. Prin această acțiune se dorește prezentarea la nivel teoretic a cadrului ge-neral dar și pentru a furniza exemple concrete de bune practici în politicile de gen, ale partidelor din diferite țări din Europa.

Totodată, deputatul a propus Comisiei un chestionar care să fie transmis tuturor partidelor din țările membre ale Consiliului Europei și cu ajutorul căruia să fie posibilă colectarea unor informații la prima mână, de mare acuratețe și de ultimă oră.

Comentează știrea

lia
13 decembrie 2011
shopping summit

Asa se cheama cumparaturile de luna cadourilor acum ,sedinta,e drept asa trebuie sa sune devizul ptr acopererirea deplasarii ,diurnei platit de milioanele de fraieri,vin ele alegerile la anul.

astra
13 decembrie 2011
A cheltuit banii publici

A cheltuit banii publici, asta a facut!

JzGcgPRMWLufI
29 august 2014
aVxhDLtWzjloCIWIfa

mqRl6M hyytothojuoe, [url=http://ojxgnwvnnqko.com/]ojxgnwvnnqko[/url], [link=http://lxnruefohtql.com/]lxnruefohtql[/link], http://ktdnnhgjjfys.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.775 secunde