Maria Stavrositu:

"Cazinoul este o ruină din cauza incompetenței administrației Mazăre"

513
2

Articole de la același autor

Deputatul PDL Maria Stavrositu consideră că simbolul orașului, Cazinoul din Constanța, rămâne o ruină din cauza incompetenței administrației Mazăre.

"Radu Mazăre nu dă nicio importanță Cazinoului, pentru că nu consideră că orașul pe care îl conduce merită vreun interes din partea sa atâta vreme cât nimic nu se compară cu carnavalurile din Mamaia. Nici măcar ministrul Culturii, istoric și constănțean, Puiu Hașotti, nu a arătat vreun interes pentru acest obiectiv, fiind interesat, însă, să finanțeze din bani publici un festival făcut pe genunchi, neprofesionist și pe fond și ca organizare, livrând publicului un produs anost și inutil - festivalul de muzică ușoară din Mamaia", a spus deputatul PDL Maria Stavrositu.
Ea a mai adăugat că nu o miră nimic, deoarece, inclusiv premierul Victor Ponta a declarat că nu există bani la buget pentru renovarea Cazinoului din Constanța și acesta este motivul pentru care a fost trecut din nou în administrația Primăriei Constanța.
"Este interesant faptul că, pentru alte proiecte, primul ministru a reușit să găsească resursele necesare. Astfel, pentru organizarea referendumului de demitere a președintelui României, Traian Băsescu, au existat bani la bugetul de stat, cheltuielile în acest sens fiind majore, însă pentru renovarea clădirii care reprezintă simbolul orașului Constanța și pe care nu doar constănțenii, ci și toți turiștii care vin pe litoral o vor recondiționată și redată circuitului turistic, primul ministru declară că nu mai sunt disponibili bani de la buget", a mai spus democrat-liberala Maria Stavrositu.
Ea a adăugat că simbolul orașului, Cazinoul din Constanța, trebuie salvat.
"Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi salvat. Voi spune acest lucru până când mă vor auzi cei care decid destinele României și ale orașului. Este nevoie de implicarea fiecărui constănțean și este nevoie de voci puternice, care să răzbată la urechile guvernanților USL și Primăriei PSD. Nu trebuie să acceptăm ca în locul clădirii de patrimoniu, pe care fiecare constănțean o are în suflet, să găsim un mall, un hotel sau o parcare. Vă aștept alături de mine pentru a sensibiliza toți factorii de decizie ai USL pentru a înțelege importanța actului renovării Cazinoului", a transmis Maria Stavrositu.



Comentează știrea

Gigichi
7 septembrie 2012
Mincinoaso

Hahaha, Cică e președinte! Madam Stavrositu, mă uimeste tupeul tau. Crezi ca am uitat cu toții cum cereai bani de la toată lumea sa-ți platesti facturile (Toanca, Mitrea, Brânză, Campeanu, Learciu, Sorescu etc), cum ai luat bani de la Plica sa platesti osv-istii ca sa te aleagă președinte la municipiu? N-am uitat, exista dovezi! Toate se plătesc pe lumea asta!

usl
7 septembrie 2012
multumim

IN NUMELE LU MAZARE & CO (palaza, etc.) ca ne faci jocurile la organizatia pdl Constanta, iti multmim si public cat de curand

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4563 secunde