Cazanciuc: "PNL a dat dovadă de ipocrizie"

108
1
Cazanciuc:

Articole de la același autor

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, consideră că liberalii au dat dovadă de ipocrizie atunci când au votat împotriva legii de înființare a Agenției de Administrare a Bunurilor Sechestrate pe motiv că nu au fost luate în considerare amendamentele propuse de ei.

"Auzim aceste discuții, din păcate pline de ipocrizie, de dimineață până seara. Noi facem, noi vrem să facem, dar din păcate nu suntem sprijiniți. Oameni buni, ce text concret ați propus pentru a îmbunătăți acest proiect și nu a fost acceptat? Haideți să ne uităm împreună pe el să vedem, este un text în acord cu Constituția? Este în acord cu interesele României, cu ceea ce spun partenerii străini? Auzim de dimineață până seara, din păcate, numai vorbe frumoase și când vine vorba să dovedim că susținem anumite proiecte, votăm împotrivă", a declarat Cazanciuc, astăzi, la RFI.

Întrebat dacă vede votul din Senat ca fiind un act premeditat, ministrul Justiției a răspuns că liberalii au votat în baza unei indicații venite de la liderii de grup. 



Comentează știrea

bassss
15 octombrie 2015
nefrologii

Da sa vazut iar.Cazanciuc are dreptate. pdl din pnl iau deciziile astea nenorocite de a nu se recupera banii de la mafiotii(pdl).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7906 secunde